9/28/2018

Beige melange

Huomasin taas alkaneeni heti hankkimaan uusia neuleita kun ilmat yhtään alkoi viileentyä. Sain nyt hankittua tuollaisen beigen neuleen jota etsin viime talvena, mutta silloin en löytänyt joko mieleisen sävyistä tai mallista. Tuota ostaessani iskin silmäni toiseen, aika yllättävän väriseen neuleeseen, nimittäin vaaleapunaiseen. Yllättävä väri valinta minun vaatekaappiini, vaikka sieltä toisinaan löytyykin muutakin kuin mustaa, valkoista ja harmaata. 

Näitä ihania paksuja ja väljiä neuleita ei vain voi olla liikaa. Täytyy silti varmaa tässä välissä tsekata vaatekaappi läpi ja tehdä pieni inventaario, ennenkuin hankkii sinne mitään lisää. Nimittäin muuton jäljiltä vaatteet on edelleen vähän missä sattuu ja miten sattuu, vaikka muutosta onkin jo aikaa. No nyt on taas viikonloppu aikaa järkkäillä kotona. 

1 kommentti:

williambli92982 kirjoitti...

?I used to be more than happy to search out this internet-site.I wanted to thanks in your time for this glorious read!! I definitely having fun with every little little bit of it and I've you bookmarked to take a look at new stuff you blog post. free online casino slots