9/06/2018

Take me back and leave me there

 Voi että miten haikea mieli tulee kun selaa viimeisen matkan kuvia. Haluan sinne takaisin ja heti. Oltiin muutama viikko sitten Menorcalla reissussa. Kyseessä oli viikon matka mutta olisin voinut olla siellä paljon paljon pidempäänkin. Lämpöä riitti ja maisemat oli ihanat. Vuokrattiin auto yhdeksi päiväksi ja käytiin parissa paikassa, joissa ehdottomasti halusin reissun aikana käydä ja joista olin ottanut jo hieman etukäteen selvää. Niistä lisää sitten ihan omassa postauksessaan. 

Menorcalla majoituttiin Roc Lago Park hotellissa, joka on Cala en bosch alueella. Tykkäsin alueesta, ihan hotellin vieressä oli pieni satama ja kävelymatka päässä kaunis poukama ranta. Ravintoloita riitti lähistöllä mistä valita. Pahin turistikausi taisi olla jo ohi, mutta vielä siellä riitti matkalaisia meidänkin lisäksi.

Kuviahan tulee reissussa aina otettua todella paljon, tänne vain ei niitä viitsi ihan kauheasti laittaa. Osa on myös tietysti sellaisia, joita en edes halua blogiin julkaista. Täytyy siis hieman karsia ja laittaa vain mieleisimmät tänne. Tarinaa matkasta näkee myös minun intagramista @milkaelisabet

Joidenkin mielestä Menorca voi olla tylsä, eikä siellä ole kauheasti nähtävää viikkoa pidemmäksi aikaa. Saarihan on tosiaan aika pieni, sen ajaa autolla tunnissa päästä päähän. Itse voisin matkustaa sinne toistekin. Mutta saatan silti mielummin suunnata uutta kohti ja matkustaa Menorcan sisarussaarelle Mallorcalle. Aionkin alkaa jo suunnitella seuraavaa matkaa, minne tie sitten ikinä viekin. Tällä hetkellä matkustaminen on se mikä tekee minut hyvin onnelliseksi, joten sitä aion tehdä myös jatkossa.

Ei kommentteja: