8/31/2018

Today's

Silloin heinäkuun lopulla käytiin Rovaniemellä viettämässä pidennetty viikonloppu. Tutustuin hieman paikkakuntaan, näin ihania maisemia ja ylitin jopa napapiirin. Mutta ei itse reissusta sen enempää blogin puolella, instagramissa siitä oli kuvia, jotka voi edelleen katsoa Lapland -storysta. Nyt halusin vain vielä postata nämä asukuvat, koska tuo ihana mekko on esiteltävä. 

Etsin kesällä valkoista tyttömäistä mekkoa ja loppukesästä sellaisen löysin, Cubuksesta. Asukuvat sen kanssa oli jäänyt ottamatta, koska oli niin kuuma kesä, että pitkähihainen mekko oli aivan liikaa. Mutta en todellakaan valita, tämä oli todella ihana kesä. Toivon että ensi kesä on samanlainen ♥

Selvisin kunnialla tästä loman jälkeisestä työviikosta ja nyt aion nauttia näistä tulevista vapaapäivistä. Huomenna onkin tiedossa laatuaikaa rakkaiden kanssa, syödään hyvin ja nauretaan liikaa. Aamusta ajattelin lähteä lenkille, ihan jo siitä syystä, että unohdin ostaa aamukahviini maitoa. Joten ainakin kaupalle asti on aamulla lenkkeiltävä. Teinkö tämän kenties alitajuisesti tarkoituksella..

Ei kommentteja: