8/17/2018

Korfu

Tajusin tänään kamerani kuvia selatessani, että Korfun reissusta en ole vielä tehnytkään postausta. Ainostaan yhdet asukuvat reissulta laitoin blogiin. Korjataan asia nyt sitten heti kättelyssä, ennen kuin lähden jo seuraavalle reissulle. Korfulla käytiin siis huhti-toukokuun vaihteessa. Ompa siitäkin muuten vierähtänyt jo aikaa. Tässä nyt vain pieni murto-osa reissun kuvista.
Reissu alkoi hieman pilvisenä, mutta se ei meitä haitannut. Tutustuttiin ympäristöön ja nautittiin vain siitä että oltiin vihdoin lomalla, eikä kummallakaan mitään aikataulua. Tällä lomalla päätettiin levätä myös treenien osalta, otin tarkoituksella huoneen sellaisesta hotellista jossa ei ole kuntosalia. Koska muuten en tiedä olisiko sieltä malttanut pysyä täysin poissa. Totaali lepo teki todella hyvää.
Haluttiin helppo loma myös ruokien osalta, joten otettiin all inclusive. Ei tarvinnut pähkäillä ruokien suhteen. Voi vain makoilla rannalla ja syödä hotellin ravintolassa. Muutamana iltana käytiin muualla syömässä, mutta pääasiassa syötiin hotellin ravintolassa. Hotelli oli aika iso kompleksi, johon kuului useampi erillinen rakennus ja kaksi isoa allasaluetta, sekä pitkä yksityinen ranta. Joten oli hyvin tilaa ottaa aurinkoa niin rannalla kuin altaallakin.
Vuokrattiin autokin pariksi päiväksi ja tutkittiin hieman saarta. Korfuhan on hyvin pieni saari, reilussa tunnissa ajoimme autolla saaren toiseen päähän. Tämä Kreikan saari on hyvin samantyyppinen kuin muutama muukin paikka Kreikassa, joissa olen käynyt. Todella kauniita paikkoja löytyy kun jaksaa etsiä ja tutkia. Korfussa ei mitään vikaa ollut, mutta luulen etten välttämättä sinne matkusta enää toiste. Minulla on aina kauhea polte nähdä uusia paikkoja ja jo pelkässä Kreikassakin on vielä useampi paikka missä haluan käydä. Saati sitten kaikki muut ihanat maat, joihin haluan vielä matkustaa.

Ei kommentteja: