8/27/2019

Put some makeup on

 Testissä Benecos:n meikkiuutuuksia. Kyseiselle merkille on tullut tyhjiä paletteja, johon voi itse valita omat mieleisensä tuotteet/sävynapit. Itselle valitsin highlighterin, puuterin sekä aurinkopuuterin. Palettiin on helppo halutessaan/tarvittaessa vaihtaa joku toinen tuote. Näihin on saatavilla paljon eri vaihtoehtoja, myös luomivärejä, joten varmasti saa koottua itselle mieleisen setin.

Tämän hetken meikkisuosikkejani on kulmageeli. Benecosin kulmageelissä on omaan makuuni hieman pieni harja, mutta muuten tuote on oikein hyvä. Itse siis tykkään että harjaosa muistuttaa enemmän perus ripsiharjaa. Tästä löytyy kaksi eri sävyä sekä väritön vaihtoehto, itselläni on käytössä sävy Brunette.

Aina en käytä meikin alla primeria, mutta yleensä varsinkin juhliin tulee sitä laitettua, jotta meikki kestäisi paremmin. Vanha pohjustusvoiteeni vetelikin jo viimeisiään. Benecosin meikinpohjustusaine on vegaaninen ja sisältää ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Lisäksi tämä tuote tuoksuu miellyttävältä, mikä on itselle aika tärkeää kun sitä kasvoihin laitetaan. Käytännössä tuote helpottaa meikkivoiteen levittämistä ja pidetään meikin kestoa. Tuote on suht kevyt, mutta kannattaa antaa sen rauhassa imeytyä.

Ei kommentteja: