7/08/2020

Counting down the days until summer holiday

Viikot menee eteenpäin niin hurjaa vauhtia taas ettei meinaa pysyä mukana. Kesällä ei malttaisi tietokoneellakaan istua yhtään sen enempää kuin mitä on pakko, eli siis töiden lisäksi. Kesä ja lämpö on ihanaa, mutta täytyy myöntää että nautin tällä viikolla myös sadepäivistä kun saa hyvällä omalla tunnolla maata sohvalla netflixiä tuijottaen ja päikkäreitä nukkuen.

Nyt lasken vain päiviä reilun viikon päästä alkavaan kesälomaan, sen odotus onkin tuntunut tänä vuonna ihan ikuisuudelta. Tänä vuonna ei luonnollisesti matkustella varmaan ollenkaan, ainakaan Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta kotimaassa olisi tarkoitus edes vähän matkustaa. Minulle on tällä hetkellä pääasia että pääsisi edes hetkeksi pois omista kotiympyröistä. Vaikkakin ihan jo pelkästään se ettei tarvitse tehdä töitä muutamaan viikkoon, kuulostaa tällä hetkellä ihan unelmalta. Kaikki tarvitsee joskus lomaa!

Nyt vähän viileämmilla sadekeleillä on ollut ihana heittää päälle rento collegepusero ja collegehousut femmeluxelta. Näitä täytyy hankkia lisää syksyäkin ajatellen, jolloin varmaan kaikki lämpimät ja löysät vaatteet ovat todellakin juuri sitä mitä kaipaan.

Ei kommentteja: