7/24/2020

Music - where ever I go

Nyt vietellään jo enimmäistä lomaviikkoa, vielä ei ihan selkästikään ole täysin sisäistänyt että on lomalla. Aamuisin miettii mikä päivä kyseessä ja onko tänään töitä. Nyt kun lähti pois kotoa mökkimaisemiin, niin huomasi heti että on enemmän lomafiiliksellä. Vaikka kelit ei ole ihan kesäisimmästä päästä, niin ei se tätä rentoutumista onneksi voi pilata. 

Aamulla herätessä nautin kun voin kävellä mökillä järven rantaan kuuntelemaan hiljaisuutta. Pieni kävely ennen aamupalaa maalaismaisemissa keräten vadelmia tienvarresta, saa mielen kivasti virkistymään ja kropan heräämään. Illalla on ihana painella pihalle sateeseen ja laittaa jokin lempibiisi soimaan kuulokkeista ja tanssia sen tahtiin pihanurmikolla välittämättä mistään muusta. Näissä maisemissa palaa pakostakin rakkaaseen lapsuuteen ja siihen huolettomampaan elämään. Kun tässä hetkessä pysähtyy ja ajattelee asioita, tulee käsittämättömän kiitollinen olo siitä kaikesta mitä elämältä on jo saanut ja mitä on edessä päin. Pysähtymistä ei turhaan hehkuteta!
Mökkimatkassa on mukana toiset omistamani Sudion kuulokkeet, Regent II. Rakastan musiikkia ja on harvassa ne paikat ja hetket joissa en musiikkia kuuntelisi. Tämä taitettava kuulokemalli on kätevä kantaa mukana vaikka käsilaukussa. Näissä kuulokkeissa on myös melua eristävä ominaisuus, joka on tosi hyödyllinen esimerkiksi jos kulkee julkisilla kulkuneuvoilla tai kuntosalilla treenatessa. Näistä pidän itseasiassa jopa enemmän kuin niistä nappikuulokkeista. Loistava hankinta!

Ei kommentteja: