9/14/2020

Antti Tapani -mallisto

Keväällä Antti Tuisku toteutti oman vaatemalliston yhteistyössä Prisman kanssa. Antti Tapani -mallisto on sporttinen muotimallisto, joka sisältää vaatteita ja kenkiä arkeen sekä urheiluun. Yllätyin että löysin sieltä itsellenikin kivoja tuotteita, niin miesten kuin naistenkin mallistosta. Mallistossahan on siis kyllä useita unisex-tuotteitakin. Omia suosikkejani on kuvan bikinisetti ja valkoinen college. Itse halusin collegen hieman isommassa koossa, siten se on hieman monikäyttöisempi. Bikini yläosa on siitä kiva, että ne menee vaikka treeniliiveinäkin.



Antti Tapani Tuiskulle oma mallisto on ollut pitkäaikainen haave. Antin mukaan brändin nimi Antti Tapani heijastaa sitä aitoa ja pysyvää ihmistä muuttuvan artistipersoonan takana. Mielestäni on mielenkiintoista aina tietää mitä erilaisten mallistojen taustalla on ja mistä ideat niihin on lähtenyt.

"Antti Tapani on mallisto ihmisille, jotka haluavat antaa sisäisen hehkunsa loistaa ja näkyä. Ihmisille, jotka ymmärtävät, että juuri erilaisuus tekee meistä kaikista ainutlaatuisia."

Tuotteista valtaosa on valmistettu Turkissa, osa ulkovaatteista Kiinassa ja sukat Suomessa. Tuotteita saa otettua Prisman myymälöistä sekä verkkokaupasta. Eikä tämä mallisto jää ainoaksi, vaan lisää on tulossa.. joten kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia:

Supersankariko? kirjoitti...

Hei. Onko Bikinit minkälaista mitoitusta? Mietin tilaamista, ja onko sinulla mikä koko? :)

Milka kirjoitti...

Supersankariko? :
Pahoittelut että vastauksen kanssa on kestänyt. Toivottavasti tieto ei tule liian myöhään. Bikinit on mielestäni normaalia kokoa. Itsellä oli sekä ylä- että alaosa kokoa S ja tosiaan vastasivat ihan kokoaan.