9/29/2020

Today's

Tässä tuleekin varmaan ensimmäiset asukuvat vauvamasun kanssa. Kyseiset asukuvat on otettu jokin aikaa sitten, kun vauvamasu ei vielä näkynyt ihan niin paljon kuin tällä hetkellä (ja kun vielä tarkeni kesäkengillä). Viimeisen parin viikon aikana masu onkin sitten tehnyt kunnon kasvupyrähdyksen. Tosin, onhan tässä jo puolivälikin ylitetty.



Nyt onkin sitten jo haasteita, että mitä sitä laittaisi päälleen. Vielä kun tarkenee jotenkin mekossa, niin ei ole niin suurta ongelmaa. Mutta sitten kun ei enää tarkene muuta kuin pitkissä housuissa, ei ole kovin montaa vaihtoehtoa vaatekaapissa, joihin masu mahtuisi kyytiin. En silti ollut ajatellut erityisesti hankkia mitään raskausvaatteita.. tosin talvitakki voi olla välttämätön hankittava. Koska talvitakeissani taitaa olla vain yksi jota saattaisi pystyä käyttämään tarvittaessa. 

Vaikka eipä tässä tule ihan kauheasti liikuttua kodin ulkopuolella, että tarvitsisi niin kauheasti tuota vaateasiaa edes miettiä. Olen tehnyt töitä etänä maaliskuusta saakka ja suht vähän tulee liikuttua mihinkään. Kuntosalikin on alakerrassa, eikä tarvitse senkään vuoksi mennä sen pidemmän matkan päähän.

Ei kommentteja: