9/23/2020

Haave isommasta kodista - Sortter

 Jos minua seuraa instagramissa, on varmasti jo käynyt selväksi että meille tulee vauva. Yksi unelmani vihdoin taas täyttyy.

Viimeistään nyt vauvauutisen myötä on tullut mietittyä raha-asioita uudelta kantilta. Ihan jo siitäkin syystä kun vauvalle on tullut jo nyt hankittua kaikenlaista, ja silti paljon vielä hankkimatta. Toinen asia joka ajankohtaisesti on alkanut mietityttämään, on isomman asunnon hankinta. Mini tarvitsee jossain vaiheessa oman tilan (huoneen) hänkin ja täytyy alkaa jo vähän pohjustaa ajatusta isommasta asunnosta. 

Itse haaveilen jo omakotitalosta, vaikka ei tässä rivitaloasumisessakaan mitään valittamista ole. Kaipaisin silti pikkuista varten edes vähän enemmän omaa pihaakin kuin tuon tämän hetkisen pienen pläntin takaterasseineen. Omakotitalo on myös ollut yksi unelma jo pidemmän aikaa. 

Omasta talosta haaveillessa tulee tietysti seuraavaksi ajatukseksi se, että asuntolainaa olisi otettava lisää nykyisen lisäksi. Sortterin sivuilla tsekkailin jo vähän valmiiksi, että mistä lainaa kannattaisi ottaa. Suosittelen ehdottomasti ajoissa katsomaan ja kilpailuttamaan lainat. Sama se mihin sitä lainaa ikinä sitten tarvitseekin. Vaikka juuri nyt ei ole ajankohtaista asunnon vaihtaminen, niin tykkään itse miettiä jo ajoissa tämmöisiä isoja asioita ja kaikkea niihin liittyvää. Sekä selvittää vähän asioita jo etukäteen valmiiksi.

Sortter on suomalaisten lainojen vertailupalvelu. Siellä saa kätevästi vertailtua pankkien lainatarjoukset. Jättämällä hakemuksen Sortterille, he etsivät sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat tarjoukset. Jos/kun sopiva laina löytyy, käy sen nostaminenkin heidän kauttaan kätevästi. Kaiken lisäksi palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, joten tutustuminen ehdottomasti kannattaa.

Ei kommentteja: