12/19/2020

Yllättävät ja vähemmän yllättävät rahan menot

Varmaan kaikille tulee jossain kohtaa elämää jotain yllättäviä rahan menoja, oli ne sitten vähän isompia tai pienempiä, ja yllättäviä tai vähemmän yllättäviä. Raskautumisen myötä olen huomannut kuinka rahaa on saanut uppoamaan jo sievoiset summat, kaikenlaiseen vauvatavaraan, vaikkei vauva ole vielä edes syntynyt. Pinnasängystä ja sitteristä vauvavakuutukseen. En todellakaan valita, mutta onneksi olen itse niihin osannut ikään kuin vuosien saatossa varautua ja laittanut säännöllisesti rahaa säästöön. Mutta kaikille se ei välttämättä ole mahdollista.

Onneksi sellaisia tilanteita varten on mahdollista ottaa lainaa ja senkin on mahdollista tehdä järkevästi. Lainan vertailu/kilpailutus on ehdottoman kannattavaa kun sellaisen tarve tulee. Lainaa hakiessa valitset lainan kohteen, on se sitten tontti, häät tai jokin pienempi asia, kuten vaikka uudet kodinkoneet. Valitset lainasumman, laina-ajan ja lähetät hakemuksen. Sortter tekee muun puolestasi, tarvitsee vain täyttää ilmainen hakemus ja valita sinulle edullisin laina vertailusta. Kyseessä on 100% suomalainen palvelu ja täysin ilman lisäkuluja.

Veikkaan että meillä tulee Sortterin palveluille käyttöä viimeistään ensin vuoden puolella, kun olisi vihdoin jossain kohtaa ajankohtaista rueta miettimään isompaa kotia. Tuskin maltan odottaa..

Ei kommentteja: