1/09/2021

Päivät vähenee

Vauvan tulo lähenee päivä päivältä ja hetki hetkeltä koko ajan. Tavallaan en malttaisi millään odottaa hänen tapaamistaan ja yhtä aikaa tietenkin jännittää kaikki uusi ja tuntematon jota kohti ollaan menossa. Mutta sinne mennään onneksi yhdessä, niin minä ja vauva, kuin miehenikin. Edelleen tuntuu uskomattomalta ajatukselta että minusta tulee äiti ja saan pian oman vauvan syliini, ja tiedän etten usko sitä ennen kuin se todella oikeasti tapahtuu. Päässä pyörii todella paljon kaikenlaisia ajatuksia laidasta laitaan, mutta koitan pysyä rentona ja rauhallisena ja olla liikaa miettimättä mitään.

Asukuvia ei ole tullut kuvattua enää loppuraskaudessa vaikka jotkut asut on ihan kivoja olleetkin, ei vain ehkä ole enää jaksanut panostaa siihen kuvaamiseen sen vertaa. Ja enpä tosiaan ole juuri kotoa poistunut muuta kuin ruokakauppaan kerran viikossa. Tässä taitaa olla viimeisiä raskausajan kuvauksien kuvia jotka ajattelin julkaista, ei tosin viimeisimpänä otettuja, mutta kuitenkin. Vaikka olenkin jo valmis luopumaan tästä isosta masusta ja saamaan vauvan syliini, saattaa tätä masua kuitenkin ehkä tulla vielä ikävä, jossain kohtaa ainakin. 

Koitan ehtiä ja jaksaa ainakin vielä yhden postauksen tehdä ensi viikolla blogiinkin ennen vauvan tuloa. Katsotaan miten siinä onnistutaan, kaikkea kun ei voi täysin ennakoida. Joka tapauksessa instagramin puolella varmasti päivittelen sitten enemmän tilanteita jne. Joten kannattaa ottaa senkin jo seurantaan, ellei ole jo; @milkaelisabet

Ei kommentteja: