6/13/2021

Nuna for my baby

Yhteistyössä Nuna


Netistä löytyy todella paljon erilaisia listoja siitä, mitä kaikkea tarvitsisi/kannattaisi hankkia ennen vauvan tuloa. On ammattilaisten laatimia ja sitten on ihan yksityishenkilöiden tekemiä listauksia. Itsekin näitä kovasti tutkin silloin raskausaikana ja niistä saakin ihan hyvää osvittaa siihen mitä kannattaa hankkia. En kuitenkaan aio nyt tähän mitään listaa itse tehdä, mutta mainitsen parista hyvästä hankinnasta. Itse pidin yksinä tärkeimpinä hankintoina turvakaukaloa ja sitteriä (monen muun jutun lisäksi). Ensin oli tarkoitus hankkia turvakaukalo käytettynä, mutta päädyttiin lopulta ostamaan se uutena, koska haluttiin olla varmoja että se on oikeasti turvallinen. Käytetystä kun ei aina satavarmaksi voi tietää, ellei sitä osta joltain tuttavalta.

Kuvittelin alkuun että sitteriä tarvitsee heti, koska ajattelin sen helpottavan päiviä jos pienen saa välillä edes hetkeksi siihen. Ajatus oli sinänsä ihan hyvä, mutta todellisuus oli toinen. Sitteri on toki osoittaunut erittäin hyväksi hankinnaksi, mutta vasta noin 3kk kohdalla. Alkuun vauva ei viihtynyt siinä yhtään, hän kaipasi olla lähellä ja syli olikin paras paikka. Joten sen kanssa ei olisi tarvinnut kiirehtiä, mutta hyvä että tuli se hankittua. Ihana että meidän pikkuinen alkoi tästä tykkäämään, koska se tosiaan helpottaa että äiti saa välillä tehtyä esimerkiksi aamupalan ilman että täytyisi vauvaa kokoajan kantaa.

Itse sitterin valinta oli alkuun hyvin vaikeaa, niitä kun on joka lähtöön, kaikenmaailman erilaisilla toiminnoilla. Me päädyttiin hankkimaan Nuna Leaf Grow sitteri, joka on hyvin pitkäikäinen hankinta. Kyseinen sitteri keinuttaa rauhoittavasti puolelta toiselle ja se sopii vastasyntyneestä aina 60 kiloiseen asti. Sitterin selkänojan saa myös säädettyä kolmeen eri asteeseen. Tätä sai kivasti sen värisenä että sopi sisustukseenkin, meillä värinä champagne. Turvakaukalo pääsyttiin hankkimaan myös Nunalta, muunmuassa siksi että se on huomattavasti kevyempi kuin monet muut sitterit ja näin ollen myös minulle helpompi liikutella ja kantaa. 

Ei kommentteja: