7/10/2021

Kuulumiset ruudun takaa

Pitkästä aikaa kuulumisia vauva-arjen keskeltä. Vajaan viikon päästä poika täyttää jo puoli vuotta. Ihan hullua miten aika menee näin nopeasti. Välillä tuntuu että vastahan sitä tultiin kotiin sairaalasta ja pian hän on jo puolivuotias. Täällä kaikki kuitenkin hyvin, vauva-arki on ihanaa vaikkakin toki välillä väsyttävää. Mutta se kuuluu asiaan ja kyllä sen kestää, kaikki on sen arvoista. Helteet on hieman ottaneet pojalla koville, samoin tulossa olevat hampaat. Mutta muuten tyyppi on tosi iloinen ja hyvän tuulinen.

Pojan kanssa ollaan paljon kaksin ja tällä äidillä on siis kädet aika täynnä, ei paljoa muuta ehdi. Onneksi sentään ehdin yleensä kuitenkin viikon treenit tehdä aamupäivällä kun pikkuinen vetää sikeitä. Välillä on saanut lopputreenin tehdä sitten pienellä vauvan muotoisella lisäpainolla, mutta ei siitä varmasti ainakaan haittaa ole. Hänestä on hauskaa katsella kun äiti kuntoilee, kunhan välillä vähän viihdyttää muutenkin. 

Tänään en treenaa, joten oli pitkästä aikaa sellainen hetki, että ehtii blogiinkin hieman kuulumisia kertoilla. Edelleen silti suosittelen ottamaan minun instagramin seurantaan (@milkaelisabet), mikäli et ole jo seuraaja. Siellä päivittelen enemmän, niin vauva-juttuja kuin muutakin. Päätin hiljattain muuttaa myös blogin nimen, vaikkakaan osoite ei muuttunut. Sisältö kun on nykyään paljon laajempi kuin vain muotia ja tyyliä käsittelevä. 

Me toivotellaan nyt kaikille ihanaa kesäviikonloppua. Pikkuinen meni päiväunille ja äiti ehtii ehkä vähän nauttia auringosta takaterassilla, joten täytyy käyttää tilaisuus hyväksi.

Ei kommentteja: