9/06/2021

Outfit

Mainos fiorellashop.fi


Tänä aamuna kun lähti vauvaa viemään vaunulenkille, ei ihan enää pärjännyt asukuvan vaatteissa. Toisin kuin vielä viime viikon alussa. Nopeasti ne kelit vaan viilenee. Täytyisi varmaan jo suosiolla alkaa taas laittamaan kesävaatteet talviteloille ja kaivaa kaikki neuleet ja paksummat takit eteisen kaappiin käyttövalmiuteen. Urheilulegginsseistä nyt onneksi tuskin tarvitsee kuitenkaan luopua, on niillä ennenkin menty kesät ja talvet. Ei niitä nyt tosin voi ihan ulkoiluhousuina enää talvella käyttää, mutta muuten kyllä.

Asun legginssit on Fiorella mallistosta. Pitkään olen halunnut beiget urheilulegginssit, mutta en meinannut osata päättää mistä ne tilaisin. Päädyin testaamaan Fiorella versioita ja näin muutamien päivien kokeilun jälkeen voin todeta, että tein hyvän valinnan. Housut on ihanan napakat, varsinkin vyötäröstä. Materiaali kyllä joustaa kivasti, mutta tykkään että vyötärö on legginsseissä tukeva ja näissä se todella on sitä. Yksi erittäin tärkeä ominaisuus on myös se, että näistä ei näy läpi, vaikka vaaleat ovatkin. Nämä menee kivasti niin treenatessa kuin ihan vapaa-ajallakin. Veikkaan kuitenkin että itse näitä tulee käytettyä enemmän vapaa-ajalla, en ehkä välttämättä raski näitä salilla käyttääkään.

Loppuun jaan vielä alennuskoodin, jolla lukijani saa alennusta fiorellashopista. Koodilla on MILKA20, saat 20% alennusta Fiorellan verkkokaupasta. Valikoimasta löytyy myös muitakin ihania treenivaatteita, sekä paljon kaikkea muutakin kivaa vaatetta.

Ei kommentteja: