10/07/2021

Taulut vauvan huoneeseen

 Mainos Gallerix


Vihdoin ollaan saatu vähän fiksattua omaa pientä nurkkausta meidän pikku pojalle ja minulla on kova into jo päästä sitä kunnolla sisustelemaan. Vielä muutama jalkalista puuttuu seinästä että pääsen hommiin. Taulut on ollut meillä aika oleellinen osa sisustuksessa muuallakin kotona ja niin ne ovat myös tässä pojan pienessä nurkkauksessa. Nurkkaukseen tulee näillä näkymin kaksi taulua, yksi aika iso taulu ja toinen pienempi. Näillä mennään nyt tällä hetkellä, kun pojalle ei ole mahdollista laittaa täysin omaa huonetta. 

Gallerix on verkkokauppa josta löytyy suuri valikoima tulosteita, julisteita ja kehystettyä taidetta, jotka ovat luoneet suunnittelijat ja valokuvaajat ympäri maailman. Kuvia saa eri kokoisina ja kehykset voi tilata samasta paikasta. Yksi oma suosikkini Gallerix:n valikoimasta on syntymäjulisteet, joista löytyy kaksitoista erilaista vaihtoehtoa. Taulun kuvassa lapsi on syntymäpituudessaan ja siihen tulee kaikki vauvan syntymätiedot. Syntymäjulisteet painatetaan huolella valitulle 200 gramman semimattaiselle, laadukkaalle premium -paperille, joka on kehitetty erityisesti fotorealistisille julisteille ja tulosteille. Kaikkiin syntymäjulisteisiin on käsin painettu ainutlaatuinen leimasin, joka tuo eksklusiivisuutta.

Laitan varmaan jossain kohtaa jonkinlaista kuvaa pojan nurkkauksesta tännekin, kunhan se saadaan valmiiksi. Veikkaan että tovi siinä voi kuitenkin vielä vierähtää. Taulutkin ovat vasta matkalle kotiin. Mutta varmaan ainakin instagramin puolella tulee jotain postattua niin tauluista kuin itse nurkkauksestakin. 

Ei kommentteja: