11/01/2021

Täydellinen isänpäivälahja


Oman isäni poismenon jälkeen en ole juurikaan isänpäivää juhlinut, mutta tänä vuonna siihen on taas ihan eri tavalla syytä. Juhlitaan tietenkin poikani isää ja ajatuksissa oli heti hankkia hänelle jonkin kiva lahja, joka olisi kiva muisto niin hänelle kuin pojallekin. Kaikenlaisia ideoita sitä tuli, mutta selattuani netistä lahja vaihtoehtoja, oli yksi ehdottomasti ylitse muiden. Yksilöity satukirja, jonka bongasin Hurraa Sankareilta.
Hurraa sankareilta voi siis tilata yksilöidyn satukirjan, jossa oma lapsesi seikkailee kirjan pääsankarina. Kirjat ovat ainutlaatuisia, runollisia ja täynnä elämää ja taianomaisia seikkailuja. Jokainen kirja on oma yksilönsä. Voit vaikuttaa kirjan hahmojen (lapsen ja aikuisen) luomiseen siten, että ne muistuttaisivat ulkonäöltään esimerkiksi sinua ja lastasi.
Kirja saapui minulle muutama päivä sitten ja se vastaa todellakin odotuksia. En malta odottaa että päästään antamaan kirja. Poikakin kovasti jo haluaisi päästä sitä selailemaan, mutta jätän sen tärkeän hetken isälle ja pojalle isänpäivään. Itse sen toki silmäilin jo läpi ja se on kyllä täydellinen lahja, ainakin omasta mielestäni.

Jos tällaisesta haaveilee, kannattaa kiireesti tilata, kirja ehtii vielä hyvin isänpäiväksi perillekin. Toki tämä olisi oiva lahja myös jouluna tai syntymäpäivänä, niin lapselle kuin vanhemmallekin.

Ei kommentteja: