12/29/2021

Säästöä ja sähköä

Yhteistyössä Sähkön Kilpailutus.fi


Varsinkin nyt näin perheellisenä ja hoitovapaalla olevana sitä koittaa tehdä järkeviä ja säästeliäisiä ratkaisuja ihan jo arjessa. Ainakin sellaisissa isommissa asioissa, kuten nyt vaikka esimerkiksi sähkö- ja puhelinliittymät. Itsekin on tarkoitus kilpailuttaa myös oma sähkösopimukseni Sähkön kilpailutus.fi:ssä, jotta saan edullisimman ja minulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Säästö se on pienikin säästö, vai miten se meni. Mutta ymmärtääkseni sähkön kilpailuttamisessa saattaisi säästää jopa useamman satasen, eli se kyllä kannattaa.

Sähkön kilpailutus.fi tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden löytää laadukasta infoa tarjolla olevista sähkösopimusvaihtoehdoista. Sivustoa pystyy hyödyntämään tehokkaasti esimerkiksi tiedon lähteenä parhaimman sähkösopimustarjouksen valintaan. Sivustolta löytyy vertailuun hyödynnettävä laskuri mitä käyttämällä pystyy tilaamaan juurikin vaivattomasti ja nopeasti uuden sähkösopimuksen. 

Parasta tässä on se, että kilpailuttaminen on täysin ilmaista. Sähkösopimusten kilpailutus ja vertailu tapahtuu yhteistyössä sähköyhtiöiden kanssa, joten kuluttaja ei joudu maksamaan mitään kun vertailee sähkön hintaa. 

Ei kommentteja: