1/07/2022

Siluettiverstaan aarrepaja

Yhteistyössä Siluettiverstas


Jo ennen lapsen syntymää tiesin, että haluan hänelle hankkia pääasiassa puuleluja, ainakin nyt alkuun. Koen että ne ovat paljon kestävämpiä ja laadukkaampia kuin muovilelut, ja sitä kautta myös pitkä ikäisempiä. Joten nyt syntymäpäivälahjaa (kuten myös silloin joululahjoja) miettiessä päätin, että muovileluja ei juurikaan ostella, vaan investoidaan kestävämpään. Jos meiltä on lahjatoiveitakin pikkumiehelle kysytty, on ne lähinnä olleet puuleluja. Joten pojan syntymäpäivälahjapakettiin päätyy tänä vuonna ainakin kuvan ihastuttava puupalapeli. 

Siluettiverstas on aivan ihana puutuotteita tekevä/myyvä yritys. Tuotteet ovat kotimaista käsityöstä, tuotteet valmistetaan Kiuruvedellä omalla puuverstaalla. Tuotteet valmistetaan luonnollisista ja laadukkaista materiaaleista, puunkäsittelyaineet ovat luonnolle ystävällisiä ja tuotteet paketoidaan mahdollisimman pitkälle kierrätysmateriaaleilla. Voisin hankkia heidän koko valikoimansa meidän pojalle, ovat ne sen verran ihania.

Siluettiverstas tekee lelujen lisäksi myös joitakin sisustustuotteita. Pojan oma pieni nurkkaus kaipasi valoa ja koitin jotain valaisin ratkaisua sinne miettiä, kun kattolamppu ei ollut mahdollinen. Päädyin Siluettiverstaan karhuvalaisimeen. Voiko söpömpää valaisinta lapsen omaan tilaan löytyä. Karhuvalaisin oli heti myös pojan suosikki, harmi vain ettei siihen ihan yletä pinnasängystä.

"Siluettiverstaan vahvuutena on asiakaslähtöisyys." Jokainen tilaustyö on erilainen, joten heillä käydään aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi toiveet ja tarpeet. Tuotesuunnitteluun- ja toteutukseen käytetään niin paljon aikaa kuin se vaatii, jotta lopputulos olisi asiakkaalle täydellinen. Joten jos vielä on mietinnässä jollekin pienelle syntymäpäivälahja tai joku muu muistaminen, niin kannattaa katsoa heidän valikoimansa.

Ei kommentteja: