4/30/2009

Gladiator

Kävin tänään kaupungilla hoitamassa asioita ja samalla ajattelin vähän sivusilmällä vilkaista, jos löytäisin jotain kivaa ostettavaa itselleni. Tarkoitus oli myös tsekata Lindexin mustat niittigladiaattorisandaalit, olin nimittäin päättänyt ne ostaa jos vain olisivat sopivat.

Koitin näitä kyseisiä sandaaleja, ihanat ne oli, mutta jotenkin ne remmit oli löysät tuossa nilkan molemmin puolin.. siitä kohti kun niitä ei voi kiristää, vain nilkan ympäriltä. Jätin sitten ostamassa, käyn hakemassa varmaan ensi viikolla jos siltä tuntuu :) ens kuun aikana ne kannattaa mun ostaa jos haluan, koska mulla on kuponki, jolla saan jostain tuotteesta -20% ja se on voimassa vielä ensi kuun ajan. Onko joku muukin näitä kokeillut huomannut tuon saman homman noiden remmien osalta?

Ostin kuitenkin jotain, mutta en mitään mielenkiintoista. Sain nimittäin käyttämääni ripsaria melkein kaksi yhden hinnalla, sitä tilaisuutta en voinut ohittaa. Nyt on taas ripsaritilanne vähäksi aikaa turvattu.

Haluaisin kesäksi (ja muutenkin) jonkun uuden hajuveden. Sain viime jouluna isosysteriltä joululahjaksi Burberryn Brit Sheer hajuveden, mutta nyt kaipaan jotain uutta ja erilaista. Ei mitään kukkaistuoksua. Olen yrittänyt noita jotain uusia tuoksuja vähän nuuskia, mutta pitäisi kai joku päivä pyhittää ihan sille hommalle. Onko kellään suositella mitään hajuvettä? Mitkä on teidän suosikkituoksuja?

Nyt meen tekee safkaa ja korkkaan varmaan yhden kultalonkeron :)

Mukavaa vappua kaikille!

1 kommentti: