4/14/2009

Nieten

Ostin eilen huutonetistä mustan liivin, johon olisi sitten tarkoitus hieman laittaa hopean värisiä pyramidiniittejä, kunhan ne saan hankittua. Olen jo jonkun aikaa koittanut etsiä mustaa tavallista liiviä, mutta koska en kuitenkaan halunnut siitä ihan kauheasti maksaa niin en sitä ihan uutena viitsinyt ostaa. Huutonetistä löysinkin sitten kivannäköisen ja vieläpä kivaan hintaakin. Liiville tuli hintaa 7,60 euroa postikuluineen, ei paha siis. Liivi on H&M mallistoa ja niitä on myynnissä edelleen jos en ihan väärin muista.

Yes, i know. Kuva on pieni ja surkee. Laitan paremman kuvan sitten kun liivi saapuu himaan ja alan sitä tuunailemaan.

Niittejä en tosiaan ole vielä ostanut.. Kävin tänään duunin jälkeen tsekkaamassa muutamasta liikkeestä että löytyykö niitä ja mihin hintaa, vai tilaanko ne netistä. No, yhdestä liikeestä löytyi mutta ne oli kultaisen värisiä (haluan hopean värisiä) ja ne oli hemmetin kalliita.. tai noh, kalliita verrattuna siihen mihin hintaan saisin ne netistä. Eli tilaan ne siis netistä, varmaan huomenna kun on aikaa.

Ajattelin koristella niillä ehkä hieman muitakin vaatteita, mutta siitä lisää sitten kun saan ne niitit ostettua jne.


Btw, meinasin ostaa sillon viimeks itiksessä käydessäni sen Ginan niittiliivin, josta hehkutin. Mutta rehellisesti sanottuna olin hieman pettynyt siihen livenä. Niitit ei olleetkaan ihan sellaisia "kunnon" niittejä, vaan ne oli jotai minun-mielestäni-huono-laatuisempia niittejä, jotka oli ilmeisesti ja muistaakseni ommeltu kiinni liiviin. Jätin sen siis ostamatta, ei ollut minun mielestäni hintansa veroinen tekele.


Tällänen pieni välikysymys tähän.. koitan tässä väsätä ensimmäistä pikkuarvontaa blogiini ja nyt haluaisinkin tietää, että kiinnostaako ketään saada Himoshoppaajan salaiset unelmat-kirjaa, osana arvonnan palkintoa?


Nyt tekee pikku iltapalaa ja sit Gossip Girlin pariin. Later.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä kiinnostaa!! :)

ja kivalta kuulostaa niittiliivisuunnitelmasi ;>

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiva juttu ;) Saa nähdä mitä siitä niittisuunnitelmasta tulee...