6/04/2009

Do you wanna win?

En yleensäkään tykkää sateesta, mutta kesän pikkukuurot ei mua kauheasti haittaa. Kumpa tänäänkin olisi ollut vain pikkukuuroja.. kokopäivän kestävä rankkasade + tuuli, eivät saa minussa aikaan kuin kiukun ja ehkä hieman masiksenkin.

Ja koska tiedän että tuosta kelistä ei varmaan kovin moni muukaan erityisesti pidä, niin ajattelin piristää teitä hieman. Kuten otsikkokin kertoo, tänään on mahdollisuus voittaa, nimittäin blogini ensimmäisessä arvonnassa.

Eli homma menee näin:

Osallistua voit niinkin yksinkertaisesti kuin, että jätät kommenttiboksiin kommenttia, risut ja ruusut ja kaikkin muutkin, ovat tervetulleita. Säännöt on samat kuin muissakin blogeissa, eli blogilliset voivat tuplata voittomahdollisuutensa linkittämällä tämän kilpailun sivuilleen (muistakaa mainita linkityksestä kommenteissanne). Anonyymit, kannattaa keksiä nimimerkki, jos palkintoja havittelette.
Arvonta päättyy sunnuntaina 7.6.2009 kello 12:00.

Ja sitten se kaikkia kiinnostava osuus, palkinto.

Palkinto sisältää Confessions of a shopaholic-meikkipussukan, jonka sisältä löytyy pieni makea yllätys. Sekä vaalean lilan kynsilakan ja Valentino Rock&Rose-tuoksunäytteen.

Onnea ;)

27 kommenttia:

iina kirjoitti...

blogisi on ihan paras :) jatka samaan malliin!

E kirjoitti...

ompas ihanan kesäväri-palkinto, mukaan ehdottomasti ja tietysti:) Olisi muuten kiva nähdä sivupalkissa omia suosikkiblogejasi, tai vaikka postauksessa, tai edes jossain:D

Milka kirjoitti...

iina: kiitti ;)

Eltsi: Katsotaan tuota suosikkiblogijuttua ;)

Anonyymi kirjoitti...

tulin pitkästä aikaa tsekkaa tätä sun blogii ja vitsit et oot kauniin näköinen ton edellisen postauksen kuvissa ja ihana asu! :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiittikiitti :) Laita nimimerkkiä tai sähköpostiosoitteesi tänne, jos haluat olla mukana arvonnassa.

ennas kirjoitti...

Sulla on tosi kiva tyyli! :) blogissä en vain oikeen tykkää tuosta fontista jota käytät, sitä on vähän vaikea ainaki minusta lukea. (heheh, siinä on ainoa huonopuoli jonka keksin :D)
Ja olisi kiva lukea sinulta jokin meikkipostaus jossa kerrot miten meikaat ja millä meikkat.

Milka kirjoitti...

ennas: Kiitti :) Hmm, itse tykkään juuri tuosta fontista.. täytyy jossain vaiheessa tsekkailla jos sen vaikka vaihtaisi. Meikkipostausta täytyy myös harkita, olin nimittäin ajatellut blogissani paneutua lähinnä muotiin ja vaatteisiin.. hmm, mietitään asiaa :)

Sofia kirjoitti...

Postaukset ovat joskus turhan niukkoja ja vähäsanaisia, mutta toisaalta rakastan tyyliäsi yli kaiken! :D

Milka kirjoitti...

Sofia: Ojj kiitos :) Niukkasanaisuuden tiedän, mutta toisinaan aina mietin että mitä kaikkea tänne haluan kirjoittaa, kun en ihan kaikkea elämästäni halua paljastaa. Yritän pysyä "aiheessa" :) Toivottavasti silti jaksat seurata blogiani.

senja kirjoitti...

Tykkään blogistasi tällaisena :)

veera kirjoitti...

Oi ihana palkinto!

Tykkään tyylistäsi paljon!

bri kirjoitti...

Eksyinpä ensimmäistä kertaa blogiisi. :) Vaikka vaatteet eivät olekaan ihan itseni tyylisiä, blogi on mukavan selkeä ja kirjoitat hyvin! Eiköhän tässä tule muulloinkin eksyttyä tänne päin. :>

Minna L. kirjoitti...

Blogisi on "ihan okei". Kuvat eivät ole kovinkaan erikoisia, plussaa kuitenkin siitä että kuvauspaikka vaihtelee. Laatu ei ole kovin kummoista, muttei myöskään ihan kamalaakaan. Tekstiä on mielestäni ihan sopivasti.

Kehitystä toivoisin juuri kuviin, lisää kuvauspaikkoja, parempia rajauksia ja erityyppisiä poseerauksia! Tällä hetkellä blogisi on yksi muiden joukossa, se ei kovinkaan vahvasti pomppaa sieltä esiin. Luotan kuitenkin siihen että edistystä tulee tulevaisuudessa tapahtumaan ;--)

Milka kirjoitti...

senja: kiitos :)

veera: kiitti :) mukava kuulla!

bri: kiitti :) tule ihmeessä toistekin tsekkailemaan tänne.

superlatiivi: kiitti kommentista :) valitettavasti kuvat on monesti aika samantyyppisiä, ja se johtuu ihan siitäkin, että monesti kuvat on otettu esim.duuniin lähdettäessä ja aina kiireessä :/ täytyy jatkossa panostaa siis enemmän kuviin.

Jenniemi kirjoitti...

Ihana, että tässä blogissa ulkoasu on siisti ja yksinkertainen. Ja kirjoitukset pysyvät kohtuu mitoissa. Romaaneja voi hakea kirjastosta.

emmi-annina kirjoitti...

Osallistun! Olis kiva saada juttua sun tyylin kulmakivistä :) Sekä vaikkapa hiustenhoito rutiineista, sulla on ihan uskomattoman hyväkuntoisen näköset hiukset noin vaaleiksi :)

emmi-annina kirjoitti...

Ainiin! tuplaan seuraavassa postauksessani (tänään):)

Leenu kirjoitti...

Luen blogiasi koska sulla on tosi kiva tyyli yhdistelet kivast sellasii mitkä on täl hetkel muotii tavallisii vaatteisiin. Eli sun tyyliin on myös helpompi samaistuu ja saa inspiraatiot:) ei oo risuja:D

Milka kirjoitti...

Jenniemi: Kiitos :) mukava kuulla että jonkun mielestä postaukset ovat sopivan pituisia.

Emmi: Kiitti kommentista, täytyy laittaa harkintaan nuo juttu-aiheet. Tosin mun hiusten hoito on niin perussettiä, että en tiedä teenkö siitä kuitenkaan.. :/

Leenu: Mukava kuulla :)

Fiia kirjoitti...

Pidän blogistasi sen selkeyden vuoksi, mutta ulkoasu voisi olla jotenkin koukuttavampi. Toisinaan se ei vain iske.

Milka kirjoitti...

Fiia: Ulkoasulle onkin tarkoitus tehdä hieman muutoksia, toivottavasti nyt kesän aikana. Valitettavasti ei ole ollut aikaa kuin kirjoittaa postauksia, niin ulkoasu on jäänyt.

essia kirjoitti...

ihana blogi, jotenkin raikas ja yksinkertainen kuitenkin..ja ihana palkinto

Milka kirjoitti...

essia: kiitti ;)

satuu kirjoitti...

blogisi on tosi kiva, ja olen seuraillu tätä jo aika kauan, mutta olen _todella_ laiska kommentoimaan, anteeksi siitä :D anyway, olet tosi nätti, sulla on tosi kiva tyyli ja vaikutat tosi kivalta ihmiseltä . Tuo banneri voisi olla erilainen, tuo on aika pliisu ,ja tausta vois olla vähän "värikkäämpi" ,muuten ei ole valittamista :))

Milka kirjoitti...

satuu: kiitti kommentista :) ulkoasuun koitan tosiaan tässä kesän aikana saada muutosta, toivotaan ettei se jää pelkäksi yritykseksi ;)

veera kirjoitti...

Oho, kerrankin voitin jotain :-D

Osoite:

Veera Törmä
Siltasuntintie 200
64830 Villamo

Milka kirjoitti...

veera: kiitti osoitteesta, laitan paketin postiin niin pian kuin vain kerkeän..