6/27/2009

I panic

Nyt oikeesti iskee paniikki siitä, mitä laittaisin päälleni siskoni hääillalliselle. Eilisen illan selasin läpi asoksen, nellyn, halensin ja lähes kaikki muutkin, joilta mekkoja löytyy. Ja niitä olen tietysti selaillut siinä toivossa että löytäisin edes jonkun ihan kivan mekon, mutta ei.

Tämmöisen mekon kuitenkin bongasin Ginan sivuilta

Hinta tällä mekolla ei ole yhtään paha, 24,90euroa. Ja tämän on myös sitä kullansävyä, jota jo alkuun hain. Haluaisin myös mekon olevan sellainen, että sitä tulisi sitten ehkä joskus toistekin käytettyä ja tämä on mielestäni sitä. Ei liian juhlava, mutta menee hyvin illalliskutsuille. Ainut juttu mikä tässä ihan hieman arvelluttaa, on tuo selkäosa.. se on mielestäni jotenkin hassunnäköinen tai jotain. (Tosin, ainahan tämän voi palauttaa kotona sovittamisen jälkeen.)

Mitä olette mieltä? Tähän sopisi muuten ne aiemmin mainitsemani kuullanväriset korkkarit, jotka meinasin tilata ebaysta.


Nyt mielipiteitä ja pikaisesti :)

3 kommenttia:

ss kirjoitti...

tuo on tosi kiva=) ostikko jo sen?

Anonyymi kirjoitti...

miten jaksat kirjoitella kun kukaan ei lue näitä? saati vastaa mitään kommenttipyyntöihisi..

Milka kirjoitti...

ss: en vielä ostanut, mutta tänään laitan tilaukseen :)

Anonyymi: hyvin jaksan kirjoitella :) koska en minä tätä sen takia tee, että minulle kommentoitaisi. Kommentit on plussaa, mutta ei minun kirjoitusintoni siitä laske, jos kukaan ei kommentoi.