5/07/2010

choices we have to make

H&M:n paketti tuli haettua tuossa alkuviikosta ja nyt olisi jo päätettävä mitä ajattelin tilauksesta pitää. Tälläkään kertaa tilauksesta ei kovin paljoa kotiin jää, tietyt jutut ei vaan sitten ollutkaan mieleen. Osa tilauksesta on vielä tulossa, joten saa nähdä mitä niistä jutuista sitten pitää kun ne loputkin kotiin saapuu. Anyways, tästä ensimmäisestä erästä kotiin jäi vain seuraavat kolme juttua.
Tennarit oli tarkoitus ostaa jo ajat sitten ihan myymälästä, mutta koskaan ei ollut minun kokoani saatavilla. Jälkimmäisessä tilauksessa taitaa olla tulossa samat myös mustana, ihan parhaat perusmeininki kesäkengät. Biksuista otin vain tuon yläosan, koska minulla on jo perusmusta alaosa ja mielestäni nuo menee kivasti niiden kanssa, vähän vaihelua yksivärisiin mustiin. Tykkään noista bikineistä jo nyt ihan älyttömästi, varmaan juuri siksi että ne on minun mielestäni hieman sellaiset "itämais-henkiset", jollaisia olen etsinyt. Ja kynsilakkojahan ei voi olla koskaan liikaa.

Nyt pakko mennä vähän pakkaamaan, huomenna lähdetään porukoiden luokse viettämään äitienpäivää. Viikonloppu vierähtää siis siellä, joten ei ihme jos en kerkeä postailemaan. See ya later lovers.

2 kommenttia:

BabyJane kirjoitti...

Onko toi minkä värinen kynsissä toi lakka? :)

Lizzie kirjoitti...

BabyJane: Itseasiassa en ole vielä kunnolla edes kokeillut. Vasta yhteen kynteen kokeilin. Näyttää ihanan pirtsakalta vaaleansiniseltä, uskon että on vielä kivempi väri kun kunnolla lakkaa kaikki kynnet.