5/15/2010

wanna go for a ride

Duuniin mennessä kävin Gina Tricotissa ja ostin ne pitsilahkeiset pyöräilyshortsit, jotka on ollut tarkoitus ostaa jo jonkin aikaa. En osannut päättää kummat on kivemmat, mustat vai valkoiset, joten otin molemmat.

Kuvan otin valkoisista pyöräilyshortseista, mutta ostin tosiaan molemmat värit. Tarkoitus on käyttää noita mm. farkkushortsien alla, lyhyitten mekkojen alla jne. Kyllä kai noille aina käyttöä keksii.

Nyt otan odotetun irttaripussin kouraan ja alan nauttia niistä sekä telkkarin antimista. Kolme vapaapäivää edessä, jeij. Laters.

2 kommenttia:

Chloe kirjoitti...

Ihanat !! Just tollasia oon ettiny, en muista missä näin mut jossain ja sit tarkotus oli ostaa mut sit unohdin mikä merkki oli enää ja sillee mut just perfect tollaset mustat haluun !! thank you so much, heti ku meen johonki suuntaan missä gt on niin ehdottomasti noita on pakko olla siellä, just tollaset missä on pitsireuna ! :D

Lizzie kirjoitti...

Chloe: eiköhän noita ole vielä jonkin aikaa myynnissä, aika uusia noi on kuitenkin :) hintakaan ei muuten ole hullumpi, vajaa 6euroa.