5/12/2010

four favorites

Neljä tämän hetken lempparia. Tajusin muuten juuri, että tämä neljä lempparia-juttu on toisinaan samalla myös osa ostoslistaa sillä hetkellä. Tai ainakin joku/jotkut jutut näiden "kollaasien" jutuista saattaa löytyä myös ostoslistalta.
Lähes joka kesä monien muiden juttujen lailla, myös virkatut vaatteet tulee uudelleen "muotiin". Tai ainakin itse voin myöntää, että viimeistään helteiden saavuttua alan haaveilla jostain virkatusta valkoisesta topista tai topista, jossa olisi edes jotain virkattua yksityiskohtaa. Tämä löytyy siis myös ostoslistalta.
Espadrillokset on tarkoitus myös hankkia kesäksi, jotkut kenties kuvan tyyppiset tai sitten kärjestä umpinaiset. Ne nyt vaan on myös sellainen yksi kesän must-juttuja.
Pyöräilyshortsit pitsillä, kiva lisä farkkushortsien alle ja vaikka lyhyemmän mekonkin alle. Täytyy varmaan hankkia sekä valkoisena että mustana.
Chanel:n ruskeahko kynsilakka. Mitään ruskea säyistä kynsilakkaa minulta ei vielä löydykää ja tämä on ihanan rauhallinen/maanläheinen väri verrattua muihin viime aikoina hankkimiini kynsilakkoihin.

Eli toisinsanoen tällä kertaa koko four favorite oli samalla myös osa tämän hetkistä ostoslistaa (joka ei muuten tunnu loppuvan koskaan, kasvaa vain kokoajan).

Ei kommentteja: