3/10/2011

hot pink

I think I love it! Löysin sellaisen pinkin topin jonka haluaisin, yllättäen Zarasta. Toivoinkin löytäväni jonkun sellaisen, joka olisi jotain vähän erilaista matskua, eikä vain puuvillaa tai viskoosia. Tässä topissa on osa silkkiä ja aiemminhan mainitsinkin että haluan kesäksi haalia silkkitoppeja. Nyt kun vain pääsisin Zaraan hakemaan omani. Onko kellään tietoa löytyykö näitä edes tällä hetkellä Zarasta?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on! Ostin juuri ton neljässä värissä, niin ihana se on, voin suositella ;)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: ääk, eli mun on päästävä zaraan asap! Itsekin suunnittelin et ostan sen myös valkoisena. Osaatko tuosta koosta sanoa mitään.. että onko lyhyen mallinen ja vähän pidempi?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, äkkiä zaraan :) Ei oo lyhyttä, tulee lantiolle. Zarassa on nyt sellanen mallisto tarjolla että itsehillintä pettää ja pahasti ;)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti hei sulle :) Mä kans vähän kattelin noita zaran juttuja netistä ja pahoin pelkään että jos sinne pääsen, niin tulee vähän tuhlailtua. Mietin tässä että ostaisinko sen pienimmän vai toisiks pienimmän koon..? Kun haluisin että se on tarpeeksi pitkä, muttei kuitenkaan liian pitkä :)

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti pienin hyvä :) kokeilin kumpaakin ja isompi jäi roikkumaan rumasti ylhäältä.