3/18/2011

simple is beautiful

Jakut on myös, paitapuseroiden lisäksi, jäänyt syksyn jälkeen käyttämättä ja alkoikin olla jo vähän ikävä niitä. Se asia oli sitten korjattava heti alkuun. Tosi simppeli asu jälleen, mutta kai se on minun tavaramerkkini jo. I like to keep it simple. Tuota jakkua en muuten ole päälläni vielä esitellytkään, ostin sen silloin tammikuun alussa muistaakseni.
Huono tuuri on piinannut minua tässä viime aikoina. Ensinäkin, tarkoitus oli nyt vihdoin pitkän harkinnan jälkeen tilata asos:lta se leopardi clutch laukku, mutta tietysti ne olivat menneet loppumaan. No sitten.. tilasin ebay:sta, samoin pitkän harkinaan jälkeen, uuden mustan käsilaukun ja mitenkäs kävikään. Minulle lähetettiin väärä laukku ja en siis tule koskaan edes saamaan sitä oikeaa laukkua, koska nekin ovat loppuneet. Vähän ehkä ärsyttää, pari muukin asia nimittäin. No mutta, toivottavasti jatkossa olisi parempi tuuri..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat pysymään noi sun etuhiukset tolleen, kun näyttää olevan kuitenkin suht pitkät? Itse kun en tahdo saada omiani pysymään mitenkään ilman kauheeta lakkakerrosta..

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Hmm.. mitähän tuohon vastais :) en osaa sanoa. Ne on kuitenkin sen verran ohuet että kai sekin vaikuttaa.. täytyyhän niihin hiuskiinnettä laittaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei satutko muistamaan mistä oot ostanut noi mustat vähän kiiltävät housut? Aivan ihanat, just tollasia oon etsinyt jo ikuisuuden!

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Noi on ginasta, melkein pari vuotta sitten ostettu. Sitten ostin tänä vuonna joulualeista uudet, mutta nyt en ole varma löytyykö samanlaisia enää ginasta. Myös H&M:llä on samantyyliset ja taitaa löytyä myös vero modasta. Toivottavasti auttoi :) ja löydät omasi.