3/08/2011

sleeveless trench coat

Ihastuin Burberry:n vaalean beigeen trenssiin mustilla nahkahihoilla, heti ensimmäisen kerran sen nähtyäni. Olen jo jonkin aikaa tässä miettinyt, että mistä saisin itselleni vastaavanlaisen takin. Mustat nahkahihat nimittäin tekee niinkin vaaleasta takista aikalailla minun näköiseni. Eilen illalla keksin sitten yhden ratkaisun..
Ostin joskus viime keväänä H&aM:ltä vaalean beigen trenssin, joka on jäänyt todella vähän käytölle. Siis rehellisesti sanottuna se on ollut käytössä vain kaksi kertaa. En vain jotenkin sitten tuntenutkaan sitä tarpeeksi oman tyylisekseni. Ja eilen tullut fiksu idea olisi sellainen, että napsaisen trenssistä hihat pois ja käytän nahkatakkia siinä alla, niinkuin tuossa ottamassani kuvassa. Miltäs kuulostaa/näyttää?
Tuon älynväläyksen jälkeen selailin nettiä ja sainkin tietää että Primark:ssa myydään hihattomia trenssejä. Parilla ulkomaisella bloggaajalla onkin jo näkynyt sellainen. Ei siis mikään hullumpi idea pätkäistä omastakin trenssistä hihat pois. Nyt en vain tiedä uskallanko.. että tuleeko sitä sitten varmasti käytettyä jne. Vai pilaanko vain tuon takin?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on aivan paras ratkaisu!:) -M.H jkl:stä.

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Oij kiitos ihana <3 Sun mielipidettä mä kaipailinkin. Meinasin ilmottaa et kuva on nyt blogissa, mut sä kerkesit eka. Ehkä mä otan yhden rohkasuryypyn ja pätkäsen hihat pois viikonloppuna :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti hihat pois jos takille tulee sen jälkeen enemmän käyttöä! Näyttää hyvältä. Hyvä idea, täytyisiköhän itsekin kokeilla kun vain ensin löytäisin alesta tai kirpparilta edullisen trenssin.. Onko primarkilla nettikauppaa, toimittavatko Suomeen? Vierailin hätäisesti nettisivuilla eikä osunut silmään web shoppia..

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Mä tässä harkitsen kokoajan sitä leikkaamista :) melkein jo otin sakse käteen. Primarkilla ei mun mielest ole nettikauppaa, tai ei ainakaan toimita suomeen :/ valitettavasti.