5/08/2017

Catch me

Ostin itselleni (ja siskolleni) tuliaiseksi lomareissualta unisiepparin. Vaikka en uskokaan mihinkään taikoihin, niin sen ajatus/tarkoitus on kaunis. Unisiepparin alkuperäinen tarkoitus on suodattaa pahat unet ja ajatukset päästäen lävitse hyvät unet ja ajatukset. Itselleni sen ostin lähinnä koriste-esineeksi. Vaikkakaan pahitteeksi ei olisi jos tämä hieman suodattaisi minunkin uniani. 

Todella vilkkaalla mielikuvituksella varustetulla ihmisellä ei nimittäin ole mitkään erityisen levolliset unet, ainakaan useinmiten. Kaikki päässä pyörineet ajatukset tulee uniin, ja vieläpä hyvin omituisella ja kieroutuneella tavalla. Ja jos minua yhtään tuntee, niin tietää, että niitä ajatuksiahan päivän aikana riittää. Joskus sitä toivoisi ettei ajattelisi ja tuntisi niin paljon. Voisi elämä olla ehkä hieman helpompaa. Mutta en valita, koska tavallaan nekin ovat vahvuuksia/rikkauksia, toisinaan sitä on vaan vaikea ymmärtää.

Tiedostan olevani erityisherkkä ihminen, tunnen ja koen asiat hyvin voimakkaasti, niin sisäiset kuin ulkoisetkin. Pohdin paljon asioita, toisinaan turhankin syvällisesti. Erityisherkkyydessä on paljon hyvää, mutta joskus se voi tuntua hyvin raskaalta. Sitä kuormittuu suht helposti asioista, mutta sitten taas kokee ilotkin suorastaan ylitsepursuavina toisinaan. Tässäkin asiassa, mitä enemmän elämää näkee, oppii arvostamaan asiaa enemmän. 

Tänään nukuin lahjakkaasti aamulla pommiin, pikkusiskoni herätti minut puhelullaan taas hyvin mielenkiintoisista unistani. Ilmankos olin taas aamulla niin väsynyt, kun olin unissani seikkaillut koko yön. En ainakaan voi sanoa että uneni olisi tylsiä, positiivista kai sekin. Huomenna parempi onni alkaneeseen viikkoon.

Life wasn't meant to be easy. -Malcolm Fraser

Ei kommentteja: