5/04/2017

Costa Brava - miss that place already

Reissusta palattiin jo viime sunnuntaina, mutta arkeen ei oikein tahdo nyt taas tottua. Tekisi mieli joka ilta vain tsekkailla uutta matkaa netistä. Onneksi sentään aurinko on ilahduttanut tämän viikon läsnäolollaan, niin ei ihan niin karulta ole tuntunut arkikaan. Siksi aionkin nauttia siitä nyt kun se on mahdollista, sen verran harvinaista se tuntuu nykyään suomessa olevan. 

No mutta takaisin matkaan, asukuvia ei matkalla tullut otettu ollenkaan, osittain kai siitäkin syystä että päivät meni aika pitkälti bikineissä. Ja illalla ei vain yksinkertaisesti jaksanut keskittyä asukuviaen ottamiseen. Tällä lomalla oli tarkoitus levätä ja rentoutua ja sitä todellakin tehtiin.

Tässä lähinnä pieni kuvapläjäys reissusta (enimmäinen kuva on jo ihan kotoa, mutta siinä näkyy reissussa hankittu henna-tatuointi). Hotelli Delamar oli ihana, ehkä itselleni mieleisin hotelli koskaan. Todella tyylikäs ja hyvin varusteltu, ja plussana vielä mukava henkilökunta. Hotellissa oli allas sisäpihalla sekä katolla oli toinen allasalue. Suuri osa ajasta menikin hotellin katolla, jonkin verran pyörittiin lähialueilla, lähinnä illemmalla. Yksi toinen lähikaupunki, Girona, käytiin myös itse tsekkaamassa keskellä viikkoa. Hypättiin paikalliseen bussiin ja mentiin, pientä seikkailumieltä.

Loma teki todella hyvää, paikka oli ihana ja seura parasta. Nyt vain suunnittelemaan seuraavaa reissua, minnehän sitä sitten suunnataan. Määränpäällä ei kai niin väliä, kunhan sinne mennään yhdessä ♥

Ei kommentteja: