5/24/2017

It's so good to be bad

Olen aiemminkin maininnut että olen todella ronkeli myös hajuvesien suhteen. Harvoin löydän sellaista tuoksua johon ihastun, varsinkaan ensi nuuhkaisulla. Nyt kävi kuitenkin niin! Tuoksuttelin tuota Carolina Herreran uutta tuoksua Costa Bravan matkalla, alkuun lähinnä mielenkiintoisena pullon vuoksi, ja ihastuin tuoksuun samantien. Silti mietin muutaman päivän ostanko sen vai en, onneksi ostin. Tämä on nyt ehdottomasti lempparituoksuni!

Minulle tuoksut (eikä siis vain hajuvedet) tuo aina mieleen kaikenlaisia muistoja, jokaiseen tuoksuun liittyy aina jotain muistoja. Esimerkiksi ruusupuskan tuoksusta tulee aina mieleen lapsuus ja talo maalla, jossa silloin asuttiin. Nyt tähänkin tuoksuun liittyy aina ihana muisto, lämmin Costa Brava ja rakkaus ♥ Niitä muistelen mielelläni joka aamu kun hajuvettä suihkautan. 

Carolina Herreran Good girl -tuoksu on aika naisellinen ja jollain tavalla jopa viettelevä, omasta mielestäni. Se sisältää muunmuassa jasmiinia, kaakaota ja tonkapapua, sekä mantelia ja kahvia. ihana sekoitus. Yhden osuvan kuvauksen bongasin tästä tuoksusta kerran, "se on samalla virkistävän kevyt ja valoisa sekä oikukkaan synkkä ja hämärä".

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Olen itse myös todella nirso tuoksujen suhteen. Mun on pakko kokeilla niitä monta kertaa ennen ostamista ja sittenkin tulee aina jahkailtua kauan. Tämän tuoksun kuvaus vaikuttaa tosin kiehtovalta! Pullo on myös todella kaunis ja omaperäinen!