8/04/2017

Coffee to my skin

Sain testaukseen tämän Optiat:n uuden kahvikuorinta-aineen. Sarjaan kuuluu neljä ihonkuorinta-ainetta, jotka kaikki on valmistettu kahvipavuista. Kuorinta-aine sopii kasvoille, vartalolle sekä jaloille. Sarjaan kuuluu The Hungover - Potent peppermint, Pick me up - Lemongrass lifter, Hit the sheets - Vanilla velvet ja Feel great - Mountwatering mandarin. Jokainen tuote sisältää siis kahvin lisäksi jotain muutakin ainesosaa, kuten piparminttua, sitruunaruohoa, vaniljaa tai appelsiinia.

Optiat kahvikuorinta on käsityötä. Käytetyt kahvinporot ovat pääraaka-aine. Kahvinporot keräillään lontoolaisista kahviloista. Tuotteisiin ei ole lisätty kuorivia rakeita, kuten synteettisiä muovipohjaisia kuorinta-aineita. Kahvi kuorii ja hoitaa ihon sellaisenaan. Kahviporojen lisäksi Optiat kuorinta-aine sisältää vain kasvipohjaisia aineksia.

Yleensä ainakin itselläni kuorinta-aineen käytön jälkeen iho tuntuu todella kuivalta ja se on rasvattava lähes välittömästi suihkun jälkeen. Mutta tämä tuote ei saa aikaan sitä onglemaa, kahvipavun ravitsevat öljyt tekevät iholle todella pehmeän tunteen. Tuotteen tuoksu voi alkuun tuntua aika voimakkaalta (varsinkin jos ei erityisesti pidä kahvin tuoksusta), mutta siihenkin tottuu. Ehdottomasti hintansa arvoinen tuote.

Tuotteita voi ostaa Ruohojuuren myymälöistä, sekä Sokokselta ja Kärkkäiseltä.

Ei kommentteja: