8/16/2017

Stronger hair and nails

Noin neljä viikkoa sitten menin taas kampaajan penkkiin, olin nimittäin päättänyt vihdoin luopua ruskeaksi värjätystä tyvestä. Pidin siitä kyllä, mutta sen "huoltaminen" oli aika työlästä. Ja tarkka kun olen, oma vaalea juurikasvu kun alkoi pikkuisenkin näkymään, häiritse se itseä todella paljon. Aloin jo tosissaan ikävöidä omia vaaleita hiuksiani. Ajattelin että kesä on juuri hyvä aika toteuttaa tämä, omatukka-kesätukka. 

Nyt on oltu taas vaaleilla hiuksilla jonkin aikaa, ja tykkään. Oma on aina oma, tämä vaalea vaan on niin paljon enemmän minua. Toki se ruskea tyvi oli kivaa vaihtelua, mutta nyt omasta väristään tykkään entistä enemmän. Mutta aikansa kutakin. Taidan nyt kuitenkin jättää tuollaiset rajummat värjäilyt jatkossa muille, jos uskallan jossain vaiheessa hiuksiini jotain laittaa, niin se saa luvan olla vain sävyte.
Hiusten värjääminen valitettavasti myös rasittaa aina hiuksia jonkin verran. Olin säästellyt tuota Helein Biotin+ kuuria ja ajattelin että nyt hiusten värjäämisen jälkeen tuo tulee varmasti tarpeeseen. Kyseessä on siis kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia, sinkki taas pitää huolta kynsistä. Nyt kolme viikkoa käytettyäni tätä tuotetta, huomaa jo hiuksissa pienoista vahvistumista, joten suunta on oikea. Kynsieni kasvu on ollut jo pitkään aika nopeaa, mutta nekin varmasti kaipaisi lisävahvistusta noiden rakennekynsien alle. Vielä on vaikea sanoa onko kuuri niihin vaikuttanut jotenkin. Olen joskus aiemminkin ottanut jonkin biotiini-kuurin, mutta siitä on ihan liian monta vuotta aikaa. Näitä olisi varmasti hyvä ottaa aina tietyin väliajoin, boostaamaan ihon, hiuksien ja kynsien hyvinvointia.

Ei kommentteja: