8/09/2017

INSPO : Week 32 / 2017

Nyt viedään todennäköisesti tämän kesän viimeisiä lämpimiä päiviä ja olen koittanut edes vähän nauttia ulkoilusta tänäänkin. Viime yönä tultiin takaisin kotiin minireissulta, lähdettiin viime lauantaina iltapäivällä Tallinnaan ja sieltä sitten sunnuntaina Riikaan. Kiva reissu kaikinpuolin, kun sääkin oli Riikassa ihan kohdillaan. Tänään selaisin vähän inspiraatiota pukeutumiseen ja tuossa hieman poimintoja sieltä. Olin ajatellut alkuun laittaa tänään asukuva-postauksen, mutta jouduin muuttamaan suunnitelmaa. 

Koin tänään pienoisen kriisin, kun avasin kameran muistikortin koneella ja huomasin että kaikki kuvat sieltä oli kadonneet. Tämä tarkoittaa siis kuvia viimeisiltä reissulta (Rooma ja Costa brava) ja kaikki muut itselle todella tärkeät kuvat, sekä muutamat asukuvat. Omaa tyhmyyttähän se on ettei heti ota kuvia kortilta koneelle, mutta silti. Pienen itkupotkuraivarin (ja parin tunnin koneen ja kameran selailelmisen) jälkeen totesin etten voi asialle yhtään mitään. Ärsytyksen ja harmituksen määrää en osaa edes selittää. Kuvat on kadonnut jonnekin ja on elettävä vain mielessä olevilla muistoilla reissuista jne.

Nyt taidan lähteä hetkeksi salille rehkimään, koska on juuri sopivat agressiot siihen hommaan. Parasta siis hyödyntää nekin, eikä jäädä kotiin sohvalle harmittelemaan asiaa tämän enempää. Peace and love.

Ei kommentteja: