10/27/2017

Ekoteko hiuksille

En ole varmaan ennen omistanut mistään näin ekologisia ja mielenkiintoisia hiustenhoitotuotteita. Kenelle O'right on tuttu brändi? Itse en tästä ollut aiemmin vielä kuullut, ennen kuin sain tuotteita testattavaksi. O'right Taiwanista tuleva vihreä hiustenhoitotuotemerkki, joka välittää paikallisesta vihreästä kulttuurista ja haluaa tukea vihreää elämäntapaa. Tuotteiden valmistus tukeutuu 100% puhtaaseen energiaan, aurinko- ja tuulivoimaan sekä vedenkierrätysjärjestelmiin. 
Shampoopullot on luotu biohajoavista materiaaleista ja pulloissa on  käsintyönä valmistetut Moso-bambukorkit, jotka ovat suunnitellut Taiwanilainen taiteilija. Jopa tuotteiden kaikki tarrat, pakkaukset ja mainosmateriaalit on painettu ympäristöystävällisellä soijamusteella. Tuotteissa on paljon kaikkea erikoisuuksia muutenkin, sellaisia mitä ei olisi tullut mieleenkään. Jokaisessa tuotelaatikossa on siemenpaperia, jonka voi istuttaa maahan ja saada kauniin kukkaloiston puutarhaan. Caffeine -shampoopullon pohjassa on säiliö, johon on kätketty siemen. Kun siemenen istuttaa maahan, siitä voi kasvaa puu. Aika huikeita tuotteita. Ideat on ihan loppuun asti mietittyjä.
Itselläni testissä oli Recoffee tuotteiden Caffeine shampoo. Ihana tuote kaikinpuolin. Recoffee tuotteet on valmistettu aidosta luonnon kahvista ja ne sisältää runsaasti ravintorikkaita kasvisperäisiä ainesosia. Toinen tuote oli Green Tea Moisturaizing Cream, joka sopii kaikille hiustyypeille. Vihreä tee uutetta sisältävä voide tarjoaa 72 tunnin kestävän kosteuden ja antaa hiuksille kiiltoa. Parantaa myös hyvin hiusten kuivuneita latvoja, testattu on. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä testissä oli Recoffee Hair Oil, joka on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille. Paljon antioksidanttisia ominaisuuksia sisältävä kultainen kahviöljy, joka on uutettu käytetyistä kahviporoista. Öljy antaa kaunista kiiltoa hiuksiin. Tuotetta voi käyttää myös lämpösuojana latvoille föönauksen yhteydessä. Jännä kun tietää tuotteiden alkuperän ja idean, sitä jotenkin hoitaakin hiuksiaan erilaisella fiiliksellä näillä tuotteilla. 

Ei kommentteja: