10/02/2017

Monday, go step on a lego

Tänään on tehnyt mieli googlettaa muunmuassa; Miten jatkaa elämää loman jälkeen? Kuinka voittaa lotossa? Mitä töitä voi tehdä etelän lämmössä? Asuminen ulkomailla?

Jep, lomalta palattu ja arki ei (eikä kylmä Suomi) nappaisi sitten yhtään. Viime perjantaina tultiin kotiin ja siitä saakka olen vain haaveillut takaisin menosta. Reissuun lähdin niin vauhdilla etten ehtinyt edes laittaa ajastukselle yhtään postausta. Lomalla pidin totaali taukoa niin blogista kuin treenaamisestakin. Täytyy myöntää että se teki hyvää, vaikka treenaaminen onkin itselleni hyvin terapeuttista. Tauko kaikesta tekee silloin tällöin hyvää, oli kyse mistä asiasta tahansa.
Tänään palasin töihin sekä myös treenien pariin. Tarkoitus oli jo eilen postailla blogiin kuulumisia, mutta olin niin väsynyt etten saanut juuri mitään järkevää aikaiseksi. Huomenna koitan jo palata perus blogijuttujen pariin. Reissusta hieman lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Mutta matka meni hyvin ja lämmintä riitti. Koitin tuoda auringon mukanani, mutta epäonnistuin siinä. Ei tässä varmaan muu auta kuin alkaa suunnitella seuraavaa matkaa.

Pidemmittä puheitta, kivaa alkanutta viikkoa ihanat ♥

Ei kommentteja: