12/17/2017

Miss Beauty -makeup VOL.1

Sain testiin Miss Beauty-meikkisarjan meikkejä. Kyseinen sarja on vasta tullut Suomeen ja meikkejä saa Prismoista ja isoista S-marketeistä. Meikkisarjan meikit on laadukkaita, mutta myös edullisia, eli sopivat varmasti jokaisen kukkarolle. Valikoimaa valittaessa on ollut tärkeää, että meikeillä pystyy toteuttamaan koko meikin alusta loppuun ja luomaan uusia lookkeja.

Ensimmäisenä minulla oli testissä sarjan kasvomeikit; meikkivoiteet, puuterit sekä kasvojen muotoilupaletti. Pari kertaa kyseiset tuotteet ovat olleen jo käytössä ja niistä on vain hyvää sanottavaa. Tarkoitus on ollut hankkia aurinkopuuteri, jossa ei ole yhtää helmiäistä ja tässä paketissa sain senkin. Tuotteiden pigmentti sekä pysyvyys on hyvä. Näissä hinta-laatu suhde on todellakin kohdallaan. Kasvojen muotoilupaletti on loistava keksintö, helppo pitää mukana vaikka laukussakin, kun siitä löytyy kaikki tarvittava ja meikkiä voi tarvittaessa helposti ehostaa.

Seuraavassa meikki postauksesssa tsekataan kyseisen sarjan huulimeikit. Sillä välin suosittelen tutustumaan sarjan kasvomeikkeihin, eivät todellakaan ole hinnalla pilattuja.

Ei kommentteja: