4/03/2018

TREND : Cat Eye Sunglasses

Tämän vuoden trendeihin aurinkolasit osalta kuuluu ehdottomasti kissamaiset aurinkolasit. Riippumatta siitä millainen asusi on muuten, näillä hittilaseilla siitä saat tyylikkään. Parhaiten kissamaiset pokat imartelevat etenkin soikeita sekä pyöreitä kasvonpiirteitä, mutta sopivat ne myös kulmikkaille kasvoille. Näitä laseja on tullut varmaan lähes kaikilta brändeiltä, niin luxus merkeiltä kuin edullisilta ketjumyymälöiltäkin. Kissamaiset aurinkolasit muistetaan parhaiten 1950-luvulta ja Marilyn Monroesta.

Tässä on taas sellainen trendi, jota alkuun hieman kauhistelin. Ajattelin että tuollaisia en ainakaan itse ikinä käyttäisi. Mutta testattuani näitä muunmuassa mustana Mangossa, ei ne näyttänytkään yhtään hullummilta. Ne oli jollain tavalla hauskat, eikä niinkään kauheat, toisin kuin alkuun ajattelin. Itse voisin tällaiset mahdollisesti mustana kotiuttaa, mutta ehkä nuo muut värit on liian jo erikoiset minun makuuni.

1 kommentti:

Erika kirjoitti...

Tätä trendiä on kauhisteltu monessa blogissa, mutta itse rakastuin tähän ensisilmäyksellä! Kissamaiset aurinkolasit muistuttaa kyllä paljon 50-luvusta, joka on mun lemppari - ehkä siksi mä tykkäänkin tästä trendistä niin paljon. :)