3/30/2018

It's ok not to be ok

Se on totta, on ihan ok että aina kaikki ei ole hyvin. Vaikka tiedän sen, on sitä vaikea välillä elää niin. Kun tiedostaa olevansa suorittaja ja yleensä haluaa että asiat ovat tietyllä tavalla, jotakuinkin täydellisesti, sitä vain pyrkii siihen. Siitä on vaikea päästä ja se vaatii opettelua. Ja kärsivällisyyttä, niin itseltä kuin kanssaeläjiltäkin. Mutta tiedän että mitä paremmin tuosta pääsen, sitä paremmin varmasti voin itsekin. Pitäisi osata olla armollisempi itselle.

On ok että aina ei jaksa, on ok että pään sisällä kaikki ei ole aina ok ja kotikin on sotkuinen. On ok sano ääneen ettei jaksa, mutta silti tärkein on tiedostaa se itse ja tehdä asialle jotain.
Tänään lähdin aamulla hieman tekemään ylitöitä ja sieltä painelin suoraan salille. Mitäpä muutakaan sitä olisi tehnyt pitkänä perjantaina? No vaihtoehtojahan varmaan riittäisi, mutta nuo tuntui parhaalta vaihtoehdolta niistä mitä oli saatavilla sillä hetkellä. Jotenkin on energinen olo, kun tiedostaa että on saanut tänään taas jotain aikaakin ja päivää on silti vielä kivasti jäljellä. Toki varmasti tuo aurinkokin vaikuttaa tuohon pirteyteen. Mutta siihen armollisuuteenkin liittyen, huomenna ajattelin vain lepäillä ja ihan vaan olla, vaikka koti olisikin hieman sotkuinen jos tänään en jaksa siivota.

Aamulla töihin lähtiessä ei huvittanut peittää sänkyä ja räpsin silti kuvat blogiin, koska aina ei vain jaksa täysillä panostaa. Sekin on ihan ok. Ihanaa pitkää perjantaita ♥

Ei kommentteja: