3/06/2018

New in

Pakkaset jatkuu, mutta ei haittaa, sentään saa nauttia auringonvalosta. Vielä yksi neule tuli hankittua vähän aikaa sitten, Tallinnan mini reissulla. Valkoisia neuleita minulla on muutamia ennestään, mutta tämä tuli oikeasti tarpeeseen. Jotekin tuntuu että valkoiset neuleet (tai valkoiset vaatteet ylipäätään), ei kestä valkoisena vaikka kuinka niistä koittaisi pitää huolta ja pestä tarpeeksi. Varsinkin valkoisten puseroiden hihansuut on itselläni sellaiset, että niitä ei tunnu saavan jossai vaiheessa enää täysin puhtaaksi. Jos jollain on tähän jotain superhyvää vinkkiä, saa kertoa. Tämän ostoksen myötä voikin taas heittää pari huonokuntoisempaa valkoista neuletta roskiin. Mutta täytyy perua aiemmat puheeni, mitä sanoin yhdessä aiemmassa postauksessa, että pitäisi rajoittaa neuleiden ostamista tälle keväälle. Meneehän ne ensi talvenakin ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Kannattaa kokeilla marseille saippuaa. Saippuavedessä liottaminen poistaa pinttymät ja tahrat todella tehokkaasti. :)
Saippua maksaa muutaman euroon ja sitä löytyy ihan perus ruokakaupoista. Käytän tätä itse myös meikkisiveltimien pesuun.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: No hitsi, täytyykin testata. Oon kyllä kuullut kyseisestä saippuasta monesti, mutta ei ole vielä ikinä tullut itse kokeiltua. Kiitti vinkistä :)