3/13/2018

Apricot & elderflower

Ai että, näistä tuotteista tulee kesäfiilikset. Ihanan raikas hedelmäinen tuoksu muistuttaa mieleen viimeisen etelän matkan, auringon ja lämmön. Tuoksu on raikas, mutta ei liian voimakas. Benecos natural suihkugeeli on luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää aprikoosinkiviöljyä ja seljankukkauutetta, joiden ansiosta iho jää suihkun jälkeen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sarjan shampoo sisältää edellä mainittujen lisäksi manteliproteiineja. Shampoo sopii normaaleille hiuksille. Manteliproteiini tekee hiuksista helposti kammattavat, ihanan pehmeät ja kiiltävät. 
Testissä oli saman sarjan kuorintavoide. Kuorinta-aine sisältää hienoksi jauhettuja aprikoosinkivisiemeniä ja sulfaatittomia pesuaineita. Tuote on täysin vegaaninen, BDIH-sertifioitu ja sisältää benecosin seitsemän valikoidun, luomuviljellyn kasviuutteen Biomix-sekoitusta. Ilman ympäristöä kuormittavaa mikrokuorintaa. Tuotteet ovat hyväksi niin iholle kuin ympäristöllekin. Tällaisia asioita ei ole aiemmin tarvinnut kauheasti ajatella, ympäristöä ihon hoitoon liittyen. Mutta nykyään tuntuu että hyvin monessa asiassa on alettu asiaan kiinnittämään huomiota, eikä se ainakaan pahitteeksi ole.
Luonnonkosmettiikkaakin tuntuu tulevan kokoajan vain lisää, useammalle eri merkille. Benecos tuotteita en ollut ennen testannut, mutta pääsevät jatkossakin käyttöön. Tuotteiden hinnat on kohtuulliset, joten hinta-laatusuhdekin on kohdillaan. Tämän sarjan tuotteista täytyy ehdottomasti testata vielä deodorantti, joka ei sisällä alumiinisuoloja.

Ei kommentteja: