3/15/2018

INSPO : Week 11 / 2018

Maaliskuun jo puolessa välissä ja eilen viimeksi tuli lisää lunta. Voisiko se ihana kaivattu kevät tulla jo? Minulla olisi suunnitelmia sen varalle. No mutta pääasia että kevättä kohti mennään kokoajan joka tapauksessa, tänään jo oikeasti taas ihan tuntui siltä, kun aurinko sai läpimällä paisteellaan lumetkin tippumaan katolta.

Kovasti sitä jo haaveilee kevään pukeutumisesta, siitä kun ei tarvitse enää laittaa kaulaliinaa ja ulkona voi palloilla takki auki. Siitä kun voi kääriä housun lahkeet, paljastaa aurinkoa kaipaavat nilkat ja käyttää tennareita. Siitä kun tekee mieli lähteä ulos lenkkeilemään salin juoksumaton sijasta.

Tämän inspispostauksen villikortti on pastelli lila, joka on myös minun vaatekaappini uusi villikortti. Ihan en ehkä kuitenkaan pastellin liloja housuja välttämättä jalkaani laittaisi, mutta tuo toppatakki näyttää todella kivalta. Mutta talvitakkeja en enää tälle talvelle ajatellut hankkia. Seuraava takki saa luvan olla kevättä varten, mielellään pitemmän mallinen, mahdollisesti trenssi. Yksivärinen vai vähän villimmin ruudullinen? Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja: