3/28/2018

Benecos again

Viimeksi esittelin Benecos luonnonkosmetiikkaa ihonhoidon tuotteiden muodossa. Nyt olen testaillut kyseiseltä merkiltä myös meikkejä, lähinnä huulimeikkejä. Niin ihohoitotuotteiden suhteen, kuin meikkienkin, tämä merkki ei ollut minulle ennestään tuttu. Benecos lukeutuu Saksan suurimpiin luonnonkosmetiikan valmistajiin, erikoistuneena erityisesti värikosmetiikkaan. Silti jos ei ole erityisemmin perehtynyt luonnonkosmetiikkaan, ei tähän merkkiin välttämättä ole törmännyt.

Tuotteet eivät sisällä parafiinia, mineraaliöljyjä, silikoonia, parabeeneja, synteettisiä emulgaattoreita ja niiden johdannaisia (PEG/ PEG-johdannaiset) eikä synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Benecos tarjoaa trendikästä ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa kohtuu hintaan. Tuotteet ovat  tosiaan luonnonkosmetiikaksi mielestäni jopa yllättävän edullisia. Jos haluan jatkossa enemmän kiinnittää huomiota luonnollisempaan kosmetiikkaan, niin kokeilen kyllä muitakin Benecos-tuotteita.

Kyseisissä tuotteissahan ei tietenkään koostumuksessa ja muussa huomaa eroa muihin meikkimerkkeihin. Sitä vain tiedostaa että kyseessä on luonnollisempi vaihtoehto joihinkin muihin verrattuna. Tuosta huulipunasta tuli suosikki, ihan jo sävyn vuoksi.

Ei kommentteja: