3/26/2009

Shorts

Koska musta tuntuu että tänä kesänä tuun käyttämään tosi paljon farkkushortseja (ainakin jos siihen säätyyppiin on uskomista, joka eilisessä iltalehdessä lupas hellekesää) niin tajusin just että tartteis jo alkaa löytää sellasia. Mulle ei tietenkään tässäkään tapauksessa riitä yhdet, vaan niitä on saatava useammat erilaiset.

Yhdet vaaleet mini-farkkushortsit multa jo löytyy, mutta haluan toisetkin. Myös mustat farkkushortsit vois olla aika kivat.

Mutta mitäs sanotte näistä? Mä kyllä tykkäilen näistäkin.. vois melkeen tehdä tollaset itse.

Nuo olis kivat siksikin, että näyttävät vähän erilaisemmilta kuin tavalliset farkkushortsit. Nuo tois vähän särmää asuihin, jos kaveriksi heittää vaan jonkun tavallisen topin ja gladiaattorit, koroilla tai ilman.

Onko kukaan huomannu miten tämä legginssi-fanaatikko on alkanut puhumaan melkein liikaa farkuista? No, sehän tarkoittaa vaan sitä että kevät on tuloillaan ja farkkujen kanssa voi laittaa korkeita korkoja (tässä tapauksessa tarkoitan esimerkiksi nilkkureita). Minä kun en tykkää yhtään laittaa farkkujen kanssa saappaita, oli ne sitten korkeat tai ei.

Ei kommentteja: