3/24/2009

White broken jeans

Yleensä en kauhesti tykkäile valkoisista farkuista, mutta nyt voisin kesäksi sellaiset kivasti revityt haluta. Nämä on aika täydelliset..

Ginassa on näistäkin kivat versiot, mutta en tiedä onko niiden hinta hieman liikaa. Ja totesinhan jo yhdessä aiemmassa postauksessakin että Ginan farkut ei oikein istu mun päälle, joten täytyy niitäkin kai etsiä jostai muualta.
Voin jo kuvitella miten hienolta noi näyttäis kesällä kun jalat on kunnolla ruskettunu.. Etsinnässä nyt myös siis valkoiset farkut, jotka uhrataan DIY-prokkikseen.

Lupasin myös kuvaa niistä mustista farkuista, jotka tuunailin :) Tässä kuva, mutta tosta ei valittettavasti saa iihan niin hyvin selvää kuin toivoisi. Pakko myöntää että noi on vieläkin vähän vaiheessa, tarkoitus olisi siis isontaa noita "aukkoja" vielä hieman.
Nyt täytyy mennä kokkaileen, peipekin tulee kohta duunista.. See ya.

2 kommenttia:

pulpa kirjoitti...

näyttää tosi kivoilta noi rikkomasi farkut! miten teit noi rispaantuneet kohdat? en tykkää sellaisista tasaisista viilloista niin tollasta tekniikka voisin soveltaa vaikka omiin valkoisiin farkkuihini :)

Milka kirjoitti...

Pulpa: Hmm.. mitenhän tuon oman tekniikkani nyt selittäisin.. Aloitin kuitenkin sillä että vedin ruuvilla (kyllä ruuvilla, en keksinyt muutakaan yhtä hyvää työkalua siihen hommaan) pystysuunnassa olevan langan ja katkaisin sen. Jatkoin sitten samaan malliin kokoajan. Eli nostin aina niitä pystysuunnassa meneviä lankoja ja katkaisin ne, kannattaa varoa katkaisemasta niitä leveyssuunnassa meneviä lankoja koska muuten siitä "aukosta" tulee just sellanen mitä et halua :)
Ja sitten kun olin niitä lankoja katkonut, vedin ne sillä ruuvilla pois niitten leveyssuunnassa menevien lankojan välistä ja leikkasin sitten aina ne turhat sojottavat langat pois. Voi että voikin olla vaikeeta selittää. Toivottavasti sä nyt jotai tosta tajusit.. :)