7/07/2009

Cykelbyxor

Viikonloppua meni ehkä hieman liian nopeesti, ei ois nimittäin kiinnostanut yhtään mennä tänään takaisin duuniin, yäk! Lauantaina frendi tuli jyväskylästä poikakaverinsa kanssa meille kyläilemään, syötiin, juotiin ja höpöteltiin. Juotiin ehkä sitten hieman liikaakin, olo oli sen mukainen sunnuntaina. Vika vapaapäivä meni toisinsanoen siis sohvalla maatessa.

Mutta nyt asiaan.. eilen tuli se ginan mekko, jonka olin ajatellut laittaa systerin hääillalliselle. Mutta empä taida laittaakaan! En nimittäin oikein tykkää siitä mekosta ja nyt ärsyttää ihan kiitettävästi. Mulla ois tässä niinkun pari päivää aikaa etsiä uus mekko ja se tulee olemaan hankalaa, koska en täältä ole aiemminkaan mekkoa kyseiseen juhlaan löytänyt.

Tänään olenkin sitten duunin jälkeen juossut pää kolmantena jalkana kaikki puljut läpi, tuloksetta. Mekko on siis edelleen ostamatta.
Tein sitten äsken hätäpäissäni tilauksen Nellystä, laitoin kolme eri mekkoa tilaukseen, koitan josko niistä edes joku olisi sopiva. Kaksi mekkoa ovat mustia, nyt ei paljon kerkeä enää väriä murehtimaan kun aika ei riitä. Nyt sitten venailen paniikissa niitä mekkoja..

Nyt muihin asioihin.. olen meinannut ostaa pyöräilyshortsit, mutta sitten jostain syystä olen kuitenkin jättänyt ne ostamatta. Tänään sitten väsäsin sellaiset itse, vanhoista leggareista nimittäin. Kyseessä on hennesin kiiltävät, itseasiassa mielestäni ihan oikesti pyöräilyshortsikangasta olevat, leggarit jotka on jäänyt käyttämättä. Varmaan tulee niistäkin sitten joku päivä kuvaa päällä.

Tässä vähän inspiskuvia pyöräilyshotseista..


Nyt iltapuuhien pariin.. Later.

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ärsyttää ku noin pyöräilyshortsit näyttää hyvältä muiden päällä, mutta ei ikinä ei sitten niin ikinä sopis mun päälle yhtään :D

Milka kirjoitti...

Annalie: En mäkään kyl tiedä sopiiko ne mullekaan :) saa nyt nähdä kunhan päätän ne joku päivä pukea päälleni.

Pia kirjoitti...

Hej. Lainasin noita kehyksiä sun headerista, toivottavasti se ei haittaa.

Cykelshorts är coola! :) Ostin itse sellaiset jo keväällä, mutta ei kyl ole tullut käytettyä vielä kuin kerran vaikka viihdyinkin niissä

Milka kirjoitti...

Pia: hmm.. eihän siinä toisaalta mitään mutta kun laitoit ne tuohon samaan tarkoitukseen, niin.. tuntuu tyhmältä kun toisella on "samanlainen".. en halua epäkohtelias olla tai mitään, mutta ehkä löydät toisenlaiset jostain muualta.. :/

Laura kirjoitti...

Ois kiva nähdä millanen se ginan mekko on sun päällä vai palautitko sen jo?

Milka kirjoitti...

Laura: En palauttanut, itseasiassa laitoinkin sen päälleni sinne hääillalliselle.. siitä lisää ehkä tämän päivän postauksessa, kuvan kera ;)