7/20/2009

Packets

Kävin vihdoinkin noutamassa postista ne ebay:sta tilaamani kultaiset korkkarit, jotka oli tarkoitus laittaa siskoni häihin.. saapuivat siis tosiaan liian myöhään, joten eivät kerenneet siihen että olisin voinut ne kyseiseen juhlaan laittaa jalkaani. Tänään ne hain ja olihan se heti kokeiltava.. ihanat ovat, on se myönnettävä. Harmi vain, että mulla ei taida niille kauhesti käyttöä olla. Ajattelin että laittaisin ne myyntiin, mutta ehkäpä en ihan vielä niistä raski luopua.

Himassa minua odottikin jo muutenkin yksi paketti, Berner lähetti minulle Herbinan biohajoavan shampoon ja hoitoaineen testattavaksi.

Täytyykin varmaan heti tänä iltana ottaa kokeiluun, niin pääsee niistä sitten jotain kertomaankin. Näistä tulossa siis ihan erillinen postaus kunhan kerkeän perehtyä asiaan.

Tässä vielä sneak peak eilisen asuun, jolla fillaroin duuniin. Oli muuten ihan kauhee duunipäivä, sekä eilen että tänään. Vielä huominen ois jaksettava, sitten oiskin kaksi päivää vapaata.

Jalassa hennesin niittisandaalit ja laukkuna toimi Aleksi13:sta ostettu musta laukku. Olen muuten huomannut, että en koskaan jaksa sunnuntaisin panostaa pukeutumiseen.. outoa.

Ei kommentteja: