9/01/2009

Furvest

Jo viime talvena koitin etsiä itselleni turkisliiviä, kun muita turkisjuttuja minulta jo löytyy mutta ei sitä täydellistä turkisliiviä. Jokunen bloggaaja on ihastunut niihin hieman erilaisiin karvaliiveihin, joista en itse erityisemmin pidä. Se valkoinen ja pörröinen, niinkuin alla olevassa kuvassa.

Onhan tuo joidenkin päällä varmaan ihan kivan näköinen, mutta omaan makuuni (ainakin tällä hetkellä) se on jotenkin.. outo.. kai liian pörröinen ja valkoinen tai jotain. Tykkään itse enemmän niistä ihan oikeasti turkikselta näyttävistä liiveistä.

Lisäsin juuri omaan hennesin tilaukseeni tämmöisen liivin, joka on edes vähän sinne suuntaan mitä olen hakenut. Tosin tässä ei ole kaulusta, ja unelma liivissäni sellainen olisi. Ja olen hakenut vähän sellaista oversized liiviä ja tämähän on ihan normikokoinen.. mutta katsotaan, ei pidä tuomita ennenkuin näkee livenä ja oikein puettuna.
Saa nyt nähdä miltä tämä sitten päällä näyttää, toivottavasti hyvältä. Joskus ensi viikollahan tuon tilauksen pitäisi saapua, tiedä sitten..

Ja tässä nyt
ainakin yksi esimerkki miten se olisi kiva pukea, eli mc-rotsin päällä.

Ei kommentteja: