9/24/2009

Stockholm shopping

Tässä postauksessa olisi tarkoitus esitellä ne mitä löysin Tuholmasta.. ostossaalis ei ole mikään kummoinen, syy siihen oli yksinkertaisesti aika. Tosiaan aika Tukholmassa oleskeluun oli rajallinen (luonnollisesti kun kyseessä oli päivä Tukholmassa-risteily) ja siitä syystä oli yritettävä juosta mahdollisimman monessa paikassa ja vaatteiden sovitteluun ei viitsinyt käyttää kauheasti aikaa, joten ne joista ei ollut varma, oli armotta jätettävä pois.

BikBok oli ensimmäinen johon mentiin, ja sieltä tarttui mukaan harmaa oversized neuletakki, t-paita tekstillä ja bandeau-rintsikat (ostettu hennesin pitsitopin alle).

Neuletakilla hintaa noin 30euroa ja t-paidalla noin 16euroa.
Bikbokista piti ostaa vaikka mitä muutakin, mutta ne mit
ä sieltä etsin, ei sieltä niitä oikein löytynyt. Tarkoitus oli käydä kyseisessä liikkeessä myöhemmin vielä uudelleen, mutta ei keretty :(

Mies halusi käydä myös Stadiumissa minun vastusteluistani huolimatta (eihän urheiluliikkeisiin viitsi tuhlata kallista aikaa..). Onneksi käytiin, löysin nimittäin sieltä kivan harmaan pipon, joka myös oli ostoslistalla. Pipo näkyy samassa kuvassa mis on bikbokin neule päällä, hintaa pipolla oli noin 8euroa.

Seuraavana oli sitten Weekday, sieltä en ostanut mitään. Mutta ihailin kyllä muutamia vaatteita, minun koot vain taisivat puuttua jne.


Sitten eksyttiin jossain vaiheessa Zaraankin, ja mitäs sieltä löytyikään.. reissun paras ostos!


Turkisliivi, hintaa noin 57euroa. Tämä taitaa olla sellainen käännettävä, mutta itse tuskin tulen sitä toisinpäin pitämään. Halusin oversized turkisliivin ja sellaisen myös sain. Tämä on M-kokoa, tarkoituksella siis otettu isompi. Itse ainakin tykkään hirmuisesti. Tuo on muuten sitten myös tämän päivän asu.

Ginassa en kerennyt paljoa katselemaan koska se oli viimeinen liike missä käytiin, otin vain nopeasti ne muutamat topit, joita olin netissäkin katsellut.

Moni juttu jäi siis sieltäkin ostamatta, jotka oli kuitenkin ostoslistalla. Mutta nou hätä, nehän saa suomestakin.

Lindexiltä kävin ostamassa vain tämän rannekorun, jota ole
n halunnut.Käytiin monissa muissakin liikkeissä, mutta turha niitä on mainita kun en niistä mitään ostanutkaan.

Seuraavan kerran teen kyllä erilaisen reissun ja se tarkoittaa sitä että olen Tukholmassa hotellissa ainakin yön tai kaksi, ei sitä muuten pääse ihan tosissaan ostelemaan. Siellä yöpyessä kerkeäisi sitten keskittyä muuhunkin kuin vain osteluun.

Tosi haikein mielin lähdin takaisin laivalle, olisin niin halunnut jäädä Tukholmaan pitemmäksikin aikaa. Onneksi iltaa kuitenkin piristi leffa, joka käytiin kullan kanssa katsomassa laivan elokuvateatterissa. Elokuva oli The Proposal ja oli muuten hyvä pätkä. Jopa mieskin tykkäsi :) olihan siinä sentään komediaakin romantiikan lisäksi.

Ihana reissu siis kaiken kaikkiaan, aikaa kun vain olisi saanut lisää.. Nyt sitten vain seuraavaa reissua odottelemaan ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan upea toi karvaliivi! :)
ja hei ei oo reilua... mä oon kans havitellu tota Lindexin käsikorua siitä asti ku sen jossain lehdessä näin, mutta sitä ei ole tullut ilmeisesti ollenkaan meidän kaupungin Lindexiin! muutaman kerran viikossa aina käyn katsomassa josko olis tullut mutta ei =/ Ole onnellinen että sait ton ja pidä sitä munki puolesta haha =>

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti!! :) Juu, sama juttu oli mullakin ton käsikorun kans.. ensiks en meinannu saada sitä millään ja mistään. Loppujen lopuks sit sainkin sen, onneksi :) Ihan varmasti se tulee olemaan yhtä paljon käytössä kuin nuo muutkin niittirannekoruni (eli joka päivä). :)

Laura kirjoitti...

Toi turkisliivi on ihan täydellinen! ja toi väri on aivan ihana! oon kade.. :D

Milka kirjoitti...

Laura: Kiitti :) se on kyl ihana ja niin lämmin <3